- Ticaret Puanı
- 0
bk okuma ve ruh okuma sistemi ekledim fakat sağ tıkladığımda açılmıyor syser vs. yok
tablo eksiği felan vardır kanallarda veya dbde syserr core felan yok muNerde eksik olabilir 2-3 kere tekrar ettim hocam
biliyorum o bir örnekti sadece. anlatmak istediğim şu hata vermeden dediğinin olması imkansızyok her yer bomboşta tablo eksiği derken tabloya ekleme yaptırmıyo ki bu iki sistem
debug'da bir şey gözükmüyor bu aradabiliyorum o bir örnekti sadece. anlatmak istediğim şu hata vermeden dediğinin olması imkansız
clienti debug modla aç ve kontrol edelim
50513 ruh taşınının item proto satırı komple değiştir sonra sunucuya at item protoyu pack içindeki item proto ile değiştirmeyide unutma.
50513 ?? ITEM_USE USE_SPECIAL 1 NONE ITEM_SLOW_QUERY | ITEM_STACKABLE NONE NONE 1000 1000 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Niye uğraşıyorsun ki söksene osmanlı2 filesinden hem paylaşılan sistemler sorunlu.yine aynı :/
sistemi diyo protoyu değilosmanlı2'den deniyeyim daha demin sparky'den denedim
Osmanlı2 de sistem k envantere uyarlı sökerken dikkat et kendine göre ayarlamalısın.sistemi zaten protoyu demedim ki