teşekkür ederimEline sağlık gayet başarılı bir anlatım olmuş. Yukarda Metin2Dev'in de bahsettiği kısmı baz aldıklarında az çok anlayan biri birçok şey keşfedebilir diye düşünüyorum.
rica ederim.Yaralı Paylasim için teşekkürler
teşekkürler. aklımda daha fazla video çekmek var aslında ama çoğunlukla bir şeyleri doğru dürüst planlayıp gerçekleştirecek kadar uzun süre bir şeye yoğunlaşamıyorum, dikkat eksikliğinden ve devamlı bir sıkılmadan muzdarip olduğum için. fakat yine bu videoyu hazırladığımda olduğu gibi konsantrasyon patlamaları yaşarsam yeni videoları kesinlikle yapacağımGayet güzel olmuş;aslında Client/Server arasındaki fark bu videolar sayesinde daha da anlaşılır olur.Keşke sıfırdan sistem yazma videoları filan gelse yada ekleme çıkarma filan
Devamı ne zaman gelecekteşekkürler. aklımda daha fazla video çekmek var aslında ama çoğunlukla bir şeyleri doğru dürüst planlayıp gerçekleştirecek kadar uzun süre bir şeye yoğunlaşamıyorum, dikkat eksikliğinden ve devamlı bir sıkılmadan muzdarip olduğum için. fakat yine bu videoyu hazırladığımda olduğu gibi konsantrasyon patlamaları yaşarsam yeni videoları kesinlikle yapacağım![]()
Devamı ne zaman gelecek
güzel video ellerine sağdık sesli olsa güzel olurdu ricam kostüm kısmına extra aura takmak için slot veya yüzük için bir slot çeker misin?
Bu tarz sistemlerin devamını bekliyoruz böyle şeyler lazım bu piyasaya
Arkadaşlar çok sağ olun paylaşımımın işinize yaraması beni mutlu etti. Bilgisayarı hiç yedeksiz tamamen formatladıktan ve şu son bir aydır istanbul'da beni cayır cayır yakan sıcaklık artışlarından sonra inanın bilgisayar başında nerdeyse hiç vakit geçirmemeye başladım. Yeni bir rehber hazırlar mıyım, olursa ne zaman yaparım hiç bilmiyorum. Bana böyle aktiviteler bir anlık dürtüyle geliyor, olur da tekrar yaparsam seve seve burada paylaşacağımBu gibi konularda gerçekten rehber ve anlatım eksikliği çok var maalesef, aynı zamanda ses olsaydı gerçekten daha mükemmel bir iş çıkacakmış ortaya. Gene de benim gibi yeni yeni öğrenen birisine göre altın niteliğinde bir paylaşım. Emeğine sağlık, umarım daha fazla böyle içerikler çekme fırsatı bulursun.
Sıcaktan eriyorum bende, yakında Whistle var olmayabilirArkadaşlar çok sağ olun paylaşımımın işinize yaraması beni mutlu etti. Bilgisayarı hiç yedeksiz tamamen formatladıktan ve şu son bir aydır istanbul'da beni cayır cayır yakan sıcaklık artışlarından sonra inanın bilgisayar başında nerdeyse hiç vakit geçirmemeye başladım. Yeni bir rehber hazırlar mıyım, olursa ne zaman yaparım hiç bilmiyorum. Bana böyle aktiviteler bir anlık dürtüyle geliyor, olur da tekrar yaparsam seve seve burada paylaşacağım![]()
ya felaket sıcak valla yapış yapış olduk sen ne tarafta kalıyorsunArkadaşlar çok sağ olun paylaşımımın işinize yaraması beni mutlu etti. Bilgisayarı hiç yedeksiz tamamen formatladıktan ve şu son bir aydır istanbul'da beni cayır cayır yakan sıcaklık artışlarından sonra inanın bilgisayar başında nerdeyse hiç vakit geçirmemeye başladım. Yeni bir rehber hazırlar mıyım, olursa ne zaman yaparım hiç bilmiyorum. Bana böyle aktiviteler bir anlık dürtüyle geliyor, olur da tekrar yaparsam seve seve burada paylaşacağım![]()
Bostancı tarafındayım ben hocam. sen ne taraftasınya felaket sıcak valla yapış yapış olduk sen ne tarafta kalıyorsun
pendikBostancı tarafındayım ben hocam. sen ne taraftasın