As SF Gelişim Günlüğü - Martysama 5.8

• Konuyu açan Konuyu açan carpiciyim1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 15
  • Gösterim Gösterim 344

carpiciyim1

Premium Üye
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Hepinize merhabalar,

İlkkez bu şekilde bir konu açtığım için aslında çok heyecanlıyım çünkü ben ne öğrendiysem bu forum sayesinde öğrendim ve bu yolda bana yardımlarını esirgemeyen her konuda bana yardımcı olan @okan4141 ve @enes turan kardeşlerime huzurunuzda teşekkür ederim beni gerçekten geliştirdi ve bu hale getirdiler.
Not hala tercübesizim ama kendimi geliştirmeye açık biriyim konu ile fikir ve öneriniz olur ise yorumlarınızı çok dikkata alacağımı bilmenizi isterim saygılarımla..

Altyapı Bilgileri
-> Martysama 5.8
-> FreeBSD 13 /
MariaDB 10.3

Güncellemeler
-> FreeBSD 14 / MariaDB 10.11.9

->Gridli Offline Shop ve full yang sistemi eklendi uyarlandı
->Won kaldırıldı

->Etc değiştirildi
->K Envanter eklendi ve tüm sistemlerle uyarlandı

Gridli Offline Shop ve Full Yang Sistemi:
Genişlet Daralt Kopyala
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//------------------------------------------------------ OfflineShop ---------------------------------------------------//
#define __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__
    #ifdef __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__
    #define ENABLE_OFFLINESHOP_REWORK
    #define __ENABLE_NEW_SHOP_IN_CITIES__
    #define ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG
        #if defined(ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG) && defined(_DEBUG)
        #define OFFSHOP_DEBUG(fmt , ...) Tracenf("%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, __VA_ARGS__)
        #else
        #define OFFSHOP_DEBUG(...)
        #endif
    #endif
#define ENABLE_FULL_YANG                                                            // Full yang
#define WJ_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM                                           //K envanter
//------------------------------------------------------ OfflineShop ---------------------------------------------------//

Dosya Eklentileri

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    117,7 KB · Gösterim: 85
Son düzenleme:
Başarılar dilerim kardeşim rabbim herşeyin en güzelini gönlüne göre versin. Takıldığın nokta olursa fikir almak için her zaman yazabilirsin. Biliyorsam cevabını veririm bilmiyorsam da bilmiyorum derim. Çünkü henüz bende mükemmel değilim. 🤣
ilgin alakan ve gerçekten benden bıkmadan sorularıma cevap verdiğin için saygılarımı sunarım teşekkürler :)

Güncelleme
->Official karakter detayı eklendi etc göre uyarlandı

->Aramalı bonus tablosu eklendi
->Mob drop eklendi

->Mob canı barı eklendi
->Mob can yüzdesi eklendi
->10x Statü verme eklendi
->Sil sat düşür eklendi

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
#define WJ_NEW_DROP_DIALOG                                                            // Sil-Sat-Düşür
#define ENABLE_ITEM_DELETE_SYSTEM                                                    // Toplu Sil-Sat Sistemi
#define ENABLE_10_STATU                                                                // Renewal-10x-Add-Stats
#define __BL__DETAILS_UI__                                                            // Bonus Tablosu
#define ENABLE_TARGET_INFORMATION_SYSTEM                                            // Target Information System
#define ENABLE_HEALTH_BOARD_SYSTEM                                                    // Health Board System
#define ENABLE_VIEW_TARGET_MONSTER_HP                                                // Target Hp Percent System
#define ENABLE_DAMAGE_BAR                                                            // Damage Bar System
#define ENABLE_HEALTH_PERCENT_SYSTEM                                                // Target Hp Percent Sysetm
Screenshot_1.webp

Çok degerli vaktiniz var bunu metin2yle harcamayın.
İnsanlar bırakamıyor ara verip devam ediyor.
Anti cheati ucretlş alirsanız pahlasilan hileleri engelleyebilirsiniz ama bu isi ucretli hile yapan siteler var. Ucreti hile yayinliyor. Burda n2play ribunum gibi iyi bir geliştirici olursanız belki hileleri cok iyi engelleyebilirsiniz.

Başarılar dilerim kardeşim rabbim herşeyin en güzelini gönlüne göre versin. Takıldığın nokta olursa fikir almak için her zaman yazabilirsin. Biliyorsam cevabını veririm bilmiyorsam da bilmiyorum derim. Çünkü henüz bende mükemmel değilim. 🤣
Şu gazı banada verde bende başlıyım

Çok degerli vaktiniz var bunu metin2yle harcamayın.
İnsanlar bırakamıyor ara verip devam ediyor.
Anti cheati ucretlş alirsanız pahlasilan hileleri engelleyebilirsiniz ama bu isi ucretli hile yapan siteler var. Ucreti hile yayinliyor. Burda n2play ribunum gibi iyi bir geliştirici olursanız belki hileleri cok iyi engelleyebilirsiniz.
değişik bir bakış açısı saygılar sunarım

Güncellemeler
-> + bama sürekli açık kalma eklendi

-> + basma şansı eklendi
->Official cube eklendi
Screenshot_1.webp

Güncellemeler
-> event sistemi eklendi navicattan çekiyor anlık değişiklik yapılabiliyor reboot atmanıza gerek kalmadan.
screenshot_2-webp.21027

Screenshot_2.webp

Güncellemeler
-> Çark sistemi eklendi
10 adet çark nesnesi biriktirip sağ tıklayınca 1 adet çark itemi elde ederek çark çevirilme ayarlandı

Screenshot_3.webp

Paylaşım için teşekkür ederim, Etc orj tr etc'si gibi olsa daha mükemmel olur kendi fikrimce. :)
Güncellemeni bekliyor olacağım..​

Paylaşım için teşekkür ederim, Etc orj tr etc'si gibi olsa daha mükemmel olur kendi fikrimce. :)
Güncellemeni bekliyor olacağım..​
aslında biraz değişiklik olması taraftarındayım ondan dolayı etc ile uğraşıyorum öyle ama o yedeğimde duruyon anında orjinal etc geçme olanağım var :) biraz fantezi arıyoruz diyebilirim

Orjinal etc üzerinden değişikliğe gitsen daha iyi olur sanki ellerine sağlık başarılar

Güncellemeler
-> Özellik veren battle pass eklendi sıfırdan gui yazıldı etc ile birlikte renkler değişecek
-> Patron takip eklendi sıfırdan gui yazıldı
-> Global rank eklendi sıfırdan gui yazıldı
Screenshot_1.webp

Geri