- Ticaret Puanı
- 0
Hepinize merhabalar,
İlkkez bu şekilde bir konu açtığım için aslında çok heyecanlıyım çünkü ben ne öğrendiysem bu forum sayesinde öğrendim ve bu yolda bana yardımlarını esirgemeyen her konuda bana yardımcı olan @okan4141 ve @enes turan kardeşlerime huzurunuzda teşekkür ederim beni gerçekten geliştirdi ve bu hale getirdiler.
Not hala tercübesizim ama kendimi geliştirmeye açık biriyim konu ile fikir ve öneriniz olur ise yorumlarınızı çok dikkata alacağımı bilmenizi isterim saygılarımla..
Altyapı Bilgileri
-> Martysama 5.8
-> FreeBSD 13 / MariaDB 10.3
Güncellemeler
-> FreeBSD 14 / MariaDB 10.11.9
->Gridli Offline Shop ve full yang sistemi eklendi uyarlandı
->Won kaldırıldı
->Etc değiştirildi
->K Envanter eklendi ve tüm sistemlerle uyarlandı
İlkkez bu şekilde bir konu açtığım için aslında çok heyecanlıyım çünkü ben ne öğrendiysem bu forum sayesinde öğrendim ve bu yolda bana yardımlarını esirgemeyen her konuda bana yardımcı olan @okan4141 ve @enes turan kardeşlerime huzurunuzda teşekkür ederim beni gerçekten geliştirdi ve bu hale getirdiler.
Not hala tercübesizim ama kendimi geliştirmeye açık biriyim konu ile fikir ve öneriniz olur ise yorumlarınızı çok dikkata alacağımı bilmenizi isterim saygılarımla..
Altyapı Bilgileri
-> Martysama 5.8
-> FreeBSD 13 / MariaDB 10.3
Güncellemeler
-> FreeBSD 14 / MariaDB 10.11.9
->Gridli Offline Shop ve full yang sistemi eklendi uyarlandı
->Won kaldırıldı
->Etc değiştirildi
->K Envanter eklendi ve tüm sistemlerle uyarlandı
Gridli Offline Shop ve Full Yang Sistemi:
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//------------------------------------------------------ OfflineShop ---------------------------------------------------//
#define __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__
#ifdef __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__
#define ENABLE_OFFLINESHOP_REWORK
#define __ENABLE_NEW_SHOP_IN_CITIES__
#define ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG
#if defined(ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG) && defined(_DEBUG)
#define OFFSHOP_DEBUG(fmt , ...) Tracenf("%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, __VA_ARGS__)
#else
#define OFFSHOP_DEBUG(...)
#endif
#endif
#define ENABLE_FULL_YANG // Full yang
#define WJ_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM //K envanter
//------------------------------------------------------ OfflineShop ---------------------------------------------------//
Dosya Eklentileri
Son düzenleme: