var/db/mysql/player/ içiinde guild_color.idb var onu sil düzelir15643 eklentisini görüntülebu hatayı alıyorum mysql patlak olduğundan dolayımı acaba bilgisi olan varmı
var galiba bi bak bakalımSrcleri varmı ?
Merhabalar serverı putty üzerinden start veriyorum açılıyor fakat sunucuya bağlanıyorsun ekranında kalıyorvar galiba bi bak bakalım
putty den top değerlerine bak game çalışıyormu + syserrlere bak + files hakknda bilgim yok mysql patlak diye yorumlar var.Merhabalar serverı putty üzerinden start veriyorum açılıyor fakat sunucuya bağlanıyorsun ekranında kalıyor
ilgilendiğin vakit ayırdığın için teşekkür ederim sorunsuz açtım <3putty den top değerlerine bak game çalışıyormu + syserrlere bak + files hakknda bilgim yok mysql patlak diye yorumlar var.
patlamiycak hangi site var oeaya yükleyelim15652 eklentisini görüntüle
Hızlı olursanız gene link açılıyor sorunsuz
Hepsi patlar bence, hiç bir siteye yüklemeni tavsiye etmiyorumpatlamiycak hangi site var oeaya yükleyelim
mediafire kullanabilirsinben dovnload ediyodum ama driver hafızası dolmuş 2gb den fazla oldugu için alternatif bilen varsa upload ederim
Hepsi patlar bence, hiç bir siteye yüklemeni tavsiye etmiyorum
Aslında dile getirmiştim diye hatırlıyorum, keşke foruma özel dosyaların silinmediği forumdan ayrı bir upload sitesi açılsa diye, ama bununla da kim uğraşır ki. Şöyle ki, bir fikrim daha var yöneticiler okuyorsa ve böyle bir şeyi yapabilirlerse gerçekten çok iyi olabilir.
download domain uzantısı ile alan adı alıp 3 kısıma ayırsınlar;
frm.mmotutkunlari.download'dan indirilebilsin,
- Forum içi paylaşılan dosyalar;
3rdparty.mmotutkunlari.download'dan indirilebilsin. Ve zamanında kapatılan anonfiles gibi bir programları olsun buraya bırakıyorum;
- Forum dışı ve yüksek boyutlu paylaşılan dosyalar;
siteye sadece program üzerinden giriş yapabilsinler ve program tamamen böyle de olmak zorunda değil, ben sadece fikri veriyorum yapıp yapmamak sevgili yöneticilerimize kalmış sonuçta
programa giriş için tarayıcı açıp giriş yaptıracak üye bilgilerini girdikten sonra üyeyi tekrar programa yönlendirecek olsun, foruma bildiğin tarayıcı gerekmeden program kullanarak kolay bir şekilde giriş yapabilsinler. O yukarıdaki programdaki gibi dosyalar görüntülenebilsin ve indirilebilsin dosyalar. Bu sisteme şunu da yapabilirler 1 gün içerisinde en fazla 5 adet dosya indirebilme hakları felan olur atıyorum.
- vip.mmotutkunlari.download'dan vip satın alanlara özel upload etme ve paylaşım alanı açılsın ve diyelim ki mmotutkunlarında vip kullanıcısısıysanız, artık 5 gb'a kadar dosya upload/download yapabileceksiniz gibi gibi. Normal üyeler sadece 2 gb upload/download gerçekleştirebilsinler 2 gb üzeri dosyalar için vip satın almak gereksin. Ve her vip abonelik satın alımı gerçekleştiğinde o andan itibaren +1 gb kazansınlar.
Bu sistemi yapmadan önce download olayının forum ile ilişiğinin komple kesilmesi gerekiyor ki forumdan artık dosya indirilmesin, ardından bütün foruma uplanan dosyaları yedekliyeceksin, dosyaların yedeklendiğinden emin olunduktan sonra, programa öyle geçiş yaptıracaksın.
Bu arada bu alan adı ve domain uzantısı gerçekten bu foruma gidermiş yani
Katılıyorumçok uzun iş kardo eminim yöneticiler bunu yapmaz çok vakit alır çünkü
Hepsi patlar bence, hiç bir siteye yüklemeni tavsiye etmiyorum
Aslında dile getirmiştim diye hatırlıyorum, keşke foruma özel dosyaların silinmediği forumdan ayrı bir upload sitesi açılsa diye, ama bununla da kim uğraşır ki. Şöyle ki, bir fikrim daha var yöneticiler okuyorsa ve böyle bir şeyi yapabilirlerse gerçekten çok iyi olabilir.
download domain uzantısı ile alan adı alıp 3 kısıma ayırsınlar;
frm.mmotutkunlari.download'dan indirilebilsin,
- Forum içi paylaşılan dosyalar;
3rdparty.mmotutkunlari.download'dan indirilebilsin. Ve zamanında kapatılan anonfiles gibi bir programları olsun buraya bırakıyorum;
- Forum dışı ve yüksek boyutlu paylaşılan dosyalar;
siteye sadece program üzerinden giriş yapabilsinler ve program tamamen böyle de olmak zorunda değil, ben sadece fikri veriyorum yapıp yapmamak sevgili yöneticilerimize kalmış sonuçta
programa giriş için tarayıcı açıp giriş yaptıracak üye bilgilerini girdikten sonra üyeyi tekrar programa yönlendirecek olsun, foruma bildiğin tarayıcı gerekmeden program kullanarak kolay bir şekilde giriş yapabilsinler. O yukarıdaki programdaki gibi dosyalar görüntülenebilsin ve indirilebilsin dosyalar. Bu sisteme şunu da yapabilirler 1 gün içerisinde en fazla 5 adet dosya indirebilme hakları felan olur atıyorum.
- vip.mmotutkunlari.download'dan vip satın alanlara özel upload etme ve paylaşım alanı açılsın ve diyelim ki mmotutkunlarında vip kullanıcısısıysanız, artık 5 gb'a kadar dosya upload/download yapabileceksiniz gibi gibi. Normal üyeler sadece 2 gb upload/download gerçekleştirebilsinler 2 gb üzeri dosyalar için vip satın almak gereksin. Ve her vip abonelik satın alımı gerçekleştiğinde o andan itibaren +1 gb kazansınlar.
Bu sistemi yapmadan önce download olayının forum ile ilişiğinin komple kesilmesi gerekiyor ki forumdan artık dosya indirilmesin, ardından bütün foruma uplanan dosyaları yedekliyeceksin, dosyaların yedeklendiğinden emin olunduktan sonra, programa öyle geçiş yaptıracaksın.
Bu arada bu alan adı ve domain uzantısı gerçekten bu foruma gidermiş yani