Artemisia Karakteri - Full

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 372

hasanmacit

Geliştirici
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
6
Artemisia

Yukarıdaki konuda karakter hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Aldığınız hataları soru cevap bölümüne açın. Eksik dosyalar varsa konu altından belirtmeyi unutmayın. Lütfen linki göremeyen, görmek için gereksinimleri karşılamayan kişilere link atmayın emeğe saygınız olsun. Hem benim hem de sizin emeğinize.

0111_220229.webp

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

navicat skill proto ve kuşaklar için item_scale.txt koymamıştım onları koyduğum güncellemeyi de yayınladım. skill protoyu hata almamanız için tam haliyle verdim.​

lycana sövenler buna ne diye sövecek acaba :D eline sağlık

Eline sağlık güzel olmuş bir çok kişi bunu arıyordu her yerde sökerken eksik söküyorlarmış şimdi bir çok files de 6 karakter olacak ben daha lycan alışamadım 7 ve 8 karakter gelir mi acaba ilerleyen yıllarda merak ediyorum metin2 gittikçe değişiyor :)

Kral Filesi tam halde paylaşsan daha güzel olmazmı marty 5.8 güzel olmuş hem sürüm konusunda güncelde ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş

Kral Filesi tam halde paylaşsan daha güzel olmazmı marty 5.8 güzel olmuş hem sürüm konusunda güncelde ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş
olmaz çünkü dosyalarda sadece bu karakter yok başka şeylerde var. olmasaydı da paylaşamazdım çünkü martysamanın forumumuzda aktif olarak satışı bulunuyor. son sürüm dosyaları paylaşamam maalesef.

Geri