- Ticaret Puanı
- 0
Metin2 de anti cheat araştırmalarım sonucunda şunları keşfettim.
1-Metin2de oyunun hilesinin özü şudur açıkdan faydalanmaktır.
Örneğin oyunda server taraflı gamede şöyle bı kodlama yapısı vardır bı skil atmanın sınırı yoktur.bu sınırı kamiller packla belirlemisler.
Yani istediğin kadar skil atabilirsin ama packdaki gr2 dosyası 1 kere skil atmaya göre ayarlı bunu yapınca herşey bitti zannedip bırakmışlar oyunu.
Ama adam packdaki dosyayı 7 kere atsın şeklinde düzenleyince 7 x deniyor buna
Bu nasıl düzeltilir buna limit koyman gerekir
Aynısı dmg hack içinde geçerli
Oyunda düz vuruşun sınırı yoktur düz vuruşun sınırını packdaki dosyada belirleyip bırakmışlar.
Bir diğer hilese Kılıç'ın rangesini uzatmislar yani Kılıc'ın uzunluğu
zaten dikkat ettiyseniz standar ücretli anti cheat kullanılsa bile hile yapımcıları
Yaptığı en fazla packdaki gr2 dosyaları ile oynayıp yada pointerle oynayip sekmeme skil silme gibi hileleri başarabilmektedirler üstünü başaramamışlardir
Çünkü saldırı hızı mesafe kontrolü anlık oyun sunucusunda limitli ve güncellenmektedir.
Örneğin svside sunucusunda cheat engine kullanabilirsiniz ama svside anlık hareket hızı değişikliğini farkedip güncellemektedir.
Server taraflı anti cheat kullanmak oyuna bir yüktür buda bilinmesi gerekir.
Benim burda aslında bahsetmek istediğim
Hile yapımcıların şuan en iyi şekilde yararlandığı yer pointer offset bulma
Ofsetlerinizi gizleme yollarından biri null pointer ikincisi smart pointer
Bu null pointer kendi kodunu public olarak başka bı kod olarak gösterir bunu araştırıp neler yaptığınızı merakla bekliyorum belki şirinleri bile görebilirsiniz
1-Metin2de oyunun hilesinin özü şudur açıkdan faydalanmaktır.
Örneğin oyunda server taraflı gamede şöyle bı kodlama yapısı vardır bı skil atmanın sınırı yoktur.bu sınırı kamiller packla belirlemisler.
Yani istediğin kadar skil atabilirsin ama packdaki gr2 dosyası 1 kere skil atmaya göre ayarlı bunu yapınca herşey bitti zannedip bırakmışlar oyunu.
Ama adam packdaki dosyayı 7 kere atsın şeklinde düzenleyince 7 x deniyor buna
Bu nasıl düzeltilir buna limit koyman gerekir
Aynısı dmg hack içinde geçerli
Oyunda düz vuruşun sınırı yoktur düz vuruşun sınırını packdaki dosyada belirleyip bırakmışlar.
Bir diğer hilese Kılıç'ın rangesini uzatmislar yani Kılıc'ın uzunluğu
zaten dikkat ettiyseniz standar ücretli anti cheat kullanılsa bile hile yapımcıları
Yaptığı en fazla packdaki gr2 dosyaları ile oynayıp yada pointerle oynayip sekmeme skil silme gibi hileleri başarabilmektedirler üstünü başaramamışlardir
Çünkü saldırı hızı mesafe kontrolü anlık oyun sunucusunda limitli ve güncellenmektedir.
Örneğin svside sunucusunda cheat engine kullanabilirsiniz ama svside anlık hareket hızı değişikliğini farkedip güncellemektedir.
Server taraflı anti cheat kullanmak oyuna bir yüktür buda bilinmesi gerekir.
Benim burda aslında bahsetmek istediğim
Hile yapımcıların şuan en iyi şekilde yararlandığı yer pointer offset bulma
Ofsetlerinizi gizleme yollarından biri null pointer ikincisi smart pointer
Bu null pointer kendi kodunu public olarak başka bı kod olarak gösterir bunu araştırıp neler yaptığınızı merakla bekliyorum belki şirinleri bile görebilirsiniz