Çözüldü 3ds Max

• Konuyu açan Konuyu açan MCB
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 90
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

MCB

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
3ds Max ile Logo yaptım gr2 formatında kaydediyorum sıkıntı yok fakat programdaki renklendirmeleri texture olarak nasıl aktarıcam sadece gr2 formatında kaydediyor ve granny ile açtığımda beyaz bir şekilde görünüyor.
@Mavi Ruh Desteklerini bekliyorum hocam :D
1735222000916.webp

3ds Max ile Logo yaptım gr2 formatında kaydediyorum sıkıntı yok fakat programdaki renklendirmeleri texture olarak nasıl aktarıcam sadece gr2 formatında kaydediyor ve granny ile açtığımda beyaz bir şekilde görünüyor.
@Mavi Ruh Desteklerini bekliyorum hocam :D
20840 eklentisini görüntüle
Ahhh ahhh aynı sorun bende de var o yüzden projeyi rafa kaldırdım. 😂😂 çözersen haber verirmisin. Genelde modeller metin2 de dds olarak çekiyor. Kendi renklendirmesi olan bir model görmedim. O yüzden @EjderBey di sanırım ddsleri kendin çizicen uydurucan demişti.
Photoshopla yapabilirsin belki. Benim fazla vaktim olmadığı için uğraşmadım.

Ahhh ahhh aynı sorun bende de var o yüzden projeyi rafa kaldırdım. 😂😂 çözersen haber verirmisin. Genelde modeller metin2 de dds olarak çekiyor. Kendi renklendirmesi olan bir model görmedim. O yüzden @EjderBey di sanırım ddsleri kendin çizicen uydurucan demişti.
çizmek mesele değil uydurma aşamasını anlatabilcek biri çıkarsa müq olur

Texture ataması yapılmamış. Dokuyu dışarıdan modele sürükle veya materyal editöre sürükle ve modeli seçip uygula butonuna bas

Çözüm
Texture ataması yapılmamış. Dokuyu dışarıdan modele sürükle veya materyal editöre sürükle ve modeli seçip uygula butonuna bas
Teşekkür ederim <3
@Mavi Ruh dediği şekilde yapıldığında texture olarak atama yapıyor örnek bir dds üzerinden renklendirmeyi photoshop üzerinden yapılabiliyor.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri