Yardım 3ds Max

• Konuyu açan Konuyu açan MCB
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 45
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

MCB

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
3ds Max ile Logo yaptım gr2 formatında kaydediyorum sıkıntı yok fakat programdaki renklendirmeleri texture olarak nasıl aktarıcam sadece gr2 formatında kaydediyor ve granny ile açtığımda beyaz bir şekilde görünüyor.
@Mavi Ruh Desteklerini bekliyorum hocam :D
1735222000916.webp

3ds Max ile Logo yaptım gr2 formatında kaydediyorum sıkıntı yok fakat programdaki renklendirmeleri texture olarak nasıl aktarıcam sadece gr2 formatında kaydediyor ve granny ile açtığımda beyaz bir şekilde görünüyor.
@Mavi Ruh Desteklerini bekliyorum hocam :D
20840 eklentisini görüntüle
Ahhh ahhh aynı sorun bende de var o yüzden projeyi rafa kaldırdım. 😂😂 çözersen haber verirmisin. Genelde modeller metin2 de dds olarak çekiyor. Kendi renklendirmesi olan bir model görmedim. O yüzden @EjderBey di sanırım ddsleri kendin çizicen uydurucan demişti.
Photoshopla yapabilirsin belki. Benim fazla vaktim olmadığı için uğraşmadım.

Ahhh ahhh aynı sorun bende de var o yüzden projeyi rafa kaldırdım. 😂😂 çözersen haber verirmisin. Genelde modeller metin2 de dds olarak çekiyor. Kendi renklendirmesi olan bir model görmedim. O yüzden @EjderBey di sanırım ddsleri kendin çizicen uydurucan demişti.
Photoshopla yapabilirsin belki. Benim fazla vaktim olmadığı için uğraşmadım.
çizmek mesele değil uydurma aşamasını anlatabilcek biri çıkarsa müq olur

Geri