öyle bir şey yapılıyor da sankigrafiği iteme bağlayalım nesnede satarız diyen çıkmamış ben diyeyim bari
adam sistemini tam oturtamamış video çekmekten normal hayattan hepimizin normal hayattada işleri var .. bazı müşterine destek vermekten. niye bu kadar kötülemeye çalışıyorsun anlamadım. eğitim setide gayet başarılı. birçok sey ögretti yani. önemli olan aldıgın hizmettir. ben eğitim setinden şikayet eden kimseyi daha görmedim. konuyu uzatmaya gerek yok. adam yapmış daha iyisini yapabiliyorsan yap. yoksa tanımadıgın kimseyi kötüleme. böyle tanımadıkları hakkında böyle konuşan insanları ön yargıları ile yalnız bırakıyorum lütfen semidarkred hakkında konuşmayı keselim uzatmayalım konuyu adam forumda yok arkasından bu tarz konuşmak kimseye yakışmaz.bu benim de dikkatimi çekmişti, sitede orjinal bir içerik yok fakat eğitim seti satılıyor. bu arada bizim şirkete gelen eğitim satmaya çalışan insanlara benziyor. örneğin plsql eğitimi verecek, aynı kişi 20 farklı eğitim daha veriyor fakat plsql tecrübesi yok sadece eğitimini veriyor.
aynı kişinin şunları da referans olarak sitesine eklemesi ayrı güldürdü:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
OLDUGU KADAR OLMADIGI KADER YAZ KIZIM GÜZEL SÖZ.grafiği iteme bağlayalım nesnede satarız diyen çıkmamış ben diyeyim bari
diyen çıkmamış ben diyeyim bari
hayırlısı olsun.. Zannetmiyorum onunda öyle düşündüğünü. ben zamanında sordum hangi forumlardasın diye mmotutkunu haric hepsi ama yabancılarda aktifim demişti. niye dedim hesap açıyom direk banlıyorlar diyordu. :d O sitenin adminleri ile bir orta yolu bulamadık demişti.semih beni sevmez. satacağını bildiğim için satıyor dedim. ayrıca her eklediğim söktüğüm sistemin videosunu çeksem forumun youtube kanalı zaten videolarla dolup taşar. bunu bilerek yapmıyorum uğraştırıcı geliyor arkadaşın boş vakti çok demekki.
çok üzüldüm semihin burada gezmemesine baya hüngür hüngür ağlıyorum evde şuanhayırlısı olsun.. Zannetmiyorum onunda öyle düşündüğünü. ben zamanında sordum hangi forumlardasın diye mmotutkunu haric hepsi ama yabancılarda aktifim demişti. niye dedim hesap açıyom direk banlıyorlar diyordu. :d O sitenin adminleri ile bir orta yolu bulamadık demişti.
yok yok geziyor gene üzülme adminim üye olmadan bakıyr kontrol ediyor heryere burada dahil eminim. neyse bosverelim en iyisi bu konuları..çok üzüldüm semihin burada gezmemesine baya hüngür hüngür ağlıyorum evde şuan
bana yorum yapan arkadaş bahsettiğimiz kişi gibi geldi rol yapıyor benceçok üzüldüm semihin burada gezmemesine baya hüngür hüngür ağlıyorum evde şuan
komik şey seni... ne alaka bu çıkarımıda nerden yaptın. uzatmayın rica ediyorum bu konuyu. ben takılıyorum bir salın şu konuyu lütfenbana yorum yapan arkadaş bahsettiğimiz kişi gibi geldi rol yapıyor bence
Bu semih denilen kişi ( Fransız kaldım bi tık ) SemihSEL diye biri vardı forumda ban yemişti o mu. Eğer oyna bir iki şey söylemek istiyorum.çok üzüldüm semihin burada gezmemesine baya hüngür hüngür ağlıyorum evde şuan
evet konuda ondan bahsediliyor. fakat dediğim gibi forum olmayan biiinin arkasından konuşmak bize yakışmaz kapalım lütfen konuyu salın.Bu semih denilen kişi ( Fransız kaldım bi tık ) SemihSEL diye biri vardı forumda ban yemişti o mu. Eğer oyna bir iki şey söylemek istiyorum.
ciklet sourceye girip speedtreelib (sipedtirelib) klasörünü açıyoruz arkadaşlarValla ben o arkadaşın udemyde bir kursunu almıştım, birkaç bilgi öğrenirim ve elinde pack vardı kursta alabiliyorduk, neyse almıştım ve client( ciklet diye) okuyunca kapamıştım.
dediğinden hiç bir anlamadım inan ki. client okuyunca kapattım ? anlamadım ? elinde pack vardı derken eğitim de kullandıgı filesimi kastediyon ? hangisini ? suan içinde 3 files varda ? eğitim setinden bir şikayetin oldu mu ? bence gayet iyi ideal verilen ücrete göre.. aman yav bosverin de salın şu konuyu en iyisi..Valla ben o arkadaşın udemyde bir kursunu almıştım, birkaç bilgi öğrenirim ve elinde pack vardı kursta alabiliyorduk, neyse almıştım ve client( ciklet diye) okuyunca kapamıştım.
İngilizce terimleri çok enteresan bir şekilde telaffuz ediyordu. Client’i ciklet diye okuyan bi o vardır dünyada.dediğinden hiç bir anlamadım inan ki. client okuyunca kapattım ? anlamadım ? elinde pack vardı derken eğitim de kullandıgı filesimi kastediyon ? hangisini ? suan içinde 3 files varda ? aman yav bosverin de salın şu konuyu en iyisi
ciklet degil o bikere ciliet diyor.. önemli bir husus degil ama dediğin gibi telaffuzları kendisine göre ayarlamış bazı şeyleri. fark ettim. ama genel olarak başarılı buldum ben. böyle ufak hatalarda olsa rehber video yapan sayılı kişilerden.İngilizce terimleri çok enteresan bir şekilde telaffuz ediyordu. Client’i ciklet diye okuyan bi o vardır dünyada.
bu görseller ne asşfdfkhlfghjknvgşhjkmvghjvghbkjbjOLDUGU KADAR OLMADIGI KADER YAZ KIZIM GÜZEL SÖZ.
20143 eklentisini görüntüle20145 eklentisini görüntüle20146 eklentisini görüntüle