9Oha çok iyi, direct kaç x acaba
Senin altyapılarını takip ediyodum da böyle değildi ama. Bu sanki oyun motorundan çıkmış gibi .
Oha çok iyi, direct kaç x acaba
şu denize bak bidliğni deniz yapmışlar
tamamda benim altyapıları yapan adam da bu zaten bu versiyonu warez olsa sökerizde olmadıSenin altyapılarını takip ediyodum da böyle değildi ama. Bu sanki oyun motorundan çıkmış gibi .
Ya da ben abartıyorum. Baya hoşuma gitti.
Okanım yapar ya.tamamda benim altyapıları yapan adam da bu zaten bu versiyonu warez olsa sökerizde olmadı
İsterlerse dünyanın en iyi grafiğini metin2'ye uyarlasınlar benim için en iyi grafik şuan ki metin2'nin kendi grafiğidir. Ben seviyorum ve ayrıca bu bir zevk meselesi.Okanım yapar ya.
@okan4141
İş metin2 ye geldiğinde tabiki şu hali çok iyi.İsterlerse dünyanın en iyi grafiğini metin2'ye uyarlasınlar benim için en iyi grafik şu anki metin2'nin kendi grafiğidir. Ben seviyorum ve ayrıca bu bir zevk meselesi.
3000€ mu istiyor. Çokta pahalı değil aslındaBeyler aramızda para biriktirip alalım pamuk eller cebe
Aslan kardeşim hadi al gel, elin boş gelme sakın3000€ mu istiyor. Çokta pahalı değil aslında
Almanyadayım şeytan dürterse alırım ansızınAslan kardeşim hadi al gel, elin boş gelme sakın