şuan yapılan en iyi metin2 grafiği

• Konuyu açan Konuyu açan martysama
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 65
  • Gösterim Gösterim 707
Son düzenleme:
İsterlerse dünyanın en iyi grafiğini metin2'ye uyarlasınlar benim için en iyi grafik şu anki metin2'nin kendi grafiğidir. Ben seviyorum ve ayrıca bu bir zevk meselesi. :)
İş metin2 ye geldiğinde tabiki şu hali çok iyi.
Ama bu grafiklerde muazzam olmuş. Zaten böyle grafiklerle oynamak için iyi bir pc olması lazım gibi duruyor.

Arkadaşın 2 seçeneği var zaten

1 - source tabanlı grafik çalışması (büyük kitlelere oyun açanlar için)

2 - küçük kitlelere hitap edenler için 4k çözünürlük (sadece texture üzerinden)

100/200 kişi arası için 2. yi öneriyor orada sponsor olarak bahsettiği rodnia tarzı oyunlar 1. seçeneği kullanıyor oda videodaki kadar kaliteli değil. İş 2. seçeneğe gelince o gereksinimlere sahip bir oyunda çok fazla kasma yaşandığı için büyük kitlelere hitap edemiyorsun, malum metin2 nin has oyuncularının bilgisayarı genellikle orta / alt klasmanda :unsure:

genelde metin2 oynayan tayfalar üst düzey pc gerektirmediği için oynamayı tercih ediyolar bu grafikte oyun için biraz iyi pc lazım her pc kaldırmaz bu grafikleri buda oyuncu eksikliğine gider diye düşündüm okanında dediği gibi şuan ki grafikler benim içinde okey ha elimde çok sağlam pc var ama yinede metin2 aşkı çok ayrı :)

Unreal engine 4 ten sonra 5i çıkarttığında oradaki grafik işleme vardı. Milyonlarca obje kullansan bile çok fazla yordurmiycak şekilde. Tam hatırlamıyorum ama poliygonları grupluyomu napıyo bi tanıtım videosunda izlemiştim. Bilen birisi varsa açıklayabilirmi acaba grafikleri bu tarz yapsak ve unreal engine gibi polygondur kalitedir vs düşük pcler için de çalışacak şekilde ayarlayamaz mıyız acaba, en azından 1 client bile akıcı oynasa kâfi. Ancak bu gibi gerçek gibi görüntülerle.

Beyler aramızda para biriktirip alalım pamuk eller cebe

Geri