mert1365 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 13 Beğeni 1 Puan 50 Ticaret Puanı 0 25 Şubat 2024 #1 İcona attığım itemin yeni görseli oyuna gelmiyor sebebi nedendir ? En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 26 Şubat 2024
ZEUS06 MT Üye MT Üye Mesaj 298 Çözümler 20 Beğeni 132 Puan 769 Ticaret Puanı 0 25 Şubat 2024 #2 icona belirlediğin ismi item_list'e yazıp pack'ı kapattığın taktirde gelir. Upvote 0 Downvote
mert1365 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 13 Beğeni 1 Puan 50 Ticaret Puanı 0 25 Şubat 2024 #3 ZEUS06 demiş ki: icona belirlediğin ismi item_list'e yazıp pack'ı kapattığın taktirde gelir. Hepsini görmek için tıklayın... aynı şekılde yapdım hatta üstüne birde tga nın ismini de aynı yapdım belkı bu sekılde olur diye yok gene olmadı Upvote 0 Downvote
ZEUS06 demiş ki: icona belirlediğin ismi item_list'e yazıp pack'ı kapattığın taktirde gelir. Hepsini görmek için tıklayın... aynı şekılde yapdım hatta üstüne birde tga nın ismini de aynı yapdım belkı bu sekılde olur diye yok gene olmadı
MEKA Discord: mekaprojects Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Mesaj 2.910 Çözümler 304 Beğeni 2.188 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 25 Şubat 2024 #4 locale içindeki item_listten yaptığında olmuyorsa root içini kontrol et bazı fileslerde root içerisinede koyuluyor item_list.txt Upvote 0 Downvote
locale içindeki item_listten yaptığında olmuyorsa root içini kontrol et bazı fileslerde root içerisinede koyuluyor item_list.txt
mert1365 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 13 Beğeni 1 Puan 50 Ticaret Puanı 0 25 Şubat 2024 #5 HOCAM TAMAMDIR ONU ÇÖZDÜM İTEM ENVANTERE GELDİ AMA GİYDİĞİNDE GENE ESKI İTEMİN GÖRSELİNİ ALIYOR BUNU NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM Upvote 0 Downvote
HOCAM TAMAMDIR ONU ÇÖZDÜM İTEM ENVANTERE GELDİ AMA GİYDİĞİNDE GENE ESKI İTEMİN GÖRSELİNİ ALIYOR BUNU NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM
Nefti Üye Üye Mesaj 17 Beğeni 10 Puan 405 Ticaret Puanı 0 26 Şubat 2024 #6 Konu '[NASIL YAPILIR] Yeni item ekleme (Zırh,silah +basma vs)' [NASIL YAPILIR] Yeni item ekleme (Zırh,silah +basma vs) Bu konudan detaylı nasıl item eklenir baka bilirsin. Upvote 0 Downvote
Konu '[NASIL YAPILIR] Yeni item ekleme (Zırh,silah +basma vs)' [NASIL YAPILIR] Yeni item ekleme (Zırh,silah +basma vs) Bu konudan detaylı nasıl item eklenir baka bilirsin.