U ulsss Üye Üye Mesaj 14 Beğeni 1 Puan 406 Ticaret Puanı 1 20 Eylül 2024 #1 Merhabalar Arkadaşlar Guı tasarımı degişiyorum yanlız arka plan görselini Degiştiremedim yardımcı olursanız sevinirim py dosyalarını aşşagı bırakıyorum Dosya Eklentileri py.rar py.rar 1,6 KB · Gösterim: 3
Merhabalar Arkadaşlar Guı tasarımı degişiyorum yanlız arka plan görselini Degiştiremedim yardımcı olursanız sevinirim py dosyalarını aşşagı bırakıyorum
MCB CGames Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 508 Çözümler 34 Beğeni 362 Puan 930 Ticaret Puanı 1 20 Eylül 2024 #2 ulsss demiş ki: Merhabalar Arkadaşlar Guı tasarımı degişiyorum yanlız arka plan görselini Degiştiremedim yardımcı olursanız sevinirim py dosyalarını aşşagı bırakıyorum19041 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... rankicon diye bir klasör olucak onun içerisinde bonus_bg2 gibi görseller vardır ordan değişiklik yapabilirsiniz. Upvote 0 Downvote
ulsss demiş ki: Merhabalar Arkadaşlar Guı tasarımı degişiyorum yanlız arka plan görselini Degiştiremedim yardımcı olursanız sevinirim py dosyalarını aşşagı bırakıyorum19041 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... rankicon diye bir klasör olucak onun içerisinde bonus_bg2 gibi görseller vardır ordan değişiklik yapabilirsiniz.