ne alaka adam model satıyor. taamam bu işlerde anlıyor olabilir forumlarda görüyoz fakat ücretli öyle bir hizmeti bulunmuyor onun. üstelik profesyonel satış arıyorum. saygım sonsuz fakat arayüz konusunda bir profesyonel degil. herkesin profesyonel oldugu alan farklı maviruh bu konuda profesyonel degil maalesef. ama bana bildiği site varsa önerirse çok memnun kalırım. profesyonel satıcı siteleri lütfen.. yanlış anlama mavi sana bir lafım yok sadece alanın olmadıgını belirtim.@Mavi Ruh Belki senyardımcı olabilirsin
Hocam Muhammed'i yıllardır tanırım satışını yaptığı sadece modellemedir.Elinden bu işler fazlası geldiğinden onu etiketledim fakat siz neyin ne olduğunu bilmeden yorum yazmışsınız.Malesef sizlere başka kişi önerememne alaka adam model satıyor. taamam bu işlerde anlıyor olabilir forumlarda görüyoz fakat ücretli öyle bir hizmeti bulunmuyor onun. üstelik profesyonel satış arıyorum. saygım sonsuz fakat arayüz konusunda bir profesyonel degil. herkesin profesyonel oldugu alan farklı maviruh bu konuda profesyonel degil maalesef. ama bana bildiği site varsa önerirse çok memnun kalırım.
Bu Login ekranını kendi filesim için tasarladım. New Scholl ve Old Scholl serverler için çok uygun bir login tasarımı fakat aklınızdaki projeye uygun bir tasarımda yapılabilir.
19902 eklentisini görüntüle
19903 eklentisini görüntüle
linkini verdiğin login ekranı çalışmıyor sebebini tam anlayamadıgım şekilde bunun eksiklerini giderebilirsen konuşalım. istediğim sey sadece tasarım degil aynı zamanmda kodları. bu parçayı sorunsuz çalıştırmayı başarabilirsen görüşelim
Kişi yukarıda kendisinin geliştirdiği logini atmışBu Login ekranını kendi filesim için tasarladım. New Scholl ve Old Scholl serverler için çok uygun bir login tasarımı fakat aklınızdaki projeye uygun bir tasarımda yapılabilir.
19902 eklentisini görüntüle
19903 eklentisini görüntüle
linkini verdiğin login ekranı çalışmıyor sebebini tam anlayamadıgım şekilde bunun eksiklerini giderebilirsen konuşalım. istediğim sey sadece tasarım degil aynı zamanmda kodları. bu parçayı sorunsuz çalıştırmayı başarabilirsen görüşelim
Chlerdeki doluluk oranı mt2 tc deki gibimi çalışıyor. Yoksa sadece görsel mi
tc gibi count ile gauge artıyor count ' a göre %Chlerdeki doluluk oranı mt2 tc deki gibimi çalışıyor. Yoksa sadece görsel mi