ücretli login giriş veyaa ui interface arayüz satan yerler

• Konuyu açan Konuyu açan casperr
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 89

casperr

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
ücretli login giriş veyaa ui interface arayüz satan yerleri paylaşır mısınız

@Mavi Ruh Belki senyardımcı olabilirsin
ne alaka adam model satıyor. taamam bu işlerde anlıyor olabilir forumlarda görüyoz fakat ücretli öyle bir hizmeti bulunmuyor onun. üstelik profesyonel satış arıyorum. saygım sonsuz fakat arayüz konusunda bir profesyonel degil. herkesin profesyonel oldugu alan farklı maviruh bu konuda profesyonel degil maalesef. ama bana bildiği site varsa önerirse çok memnun kalırım. profesyonel satıcı siteleri lütfen.. yanlış anlama mavi sana bir lafım yok sadece alanın olmadıgını belirtim.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

zaten model üzerine

ne alaka adam model satıyor. taamam bu işlerde anlıyor olabilir forumlarda görüyoz fakat ücretli öyle bir hizmeti bulunmuyor onun. üstelik profesyonel satış arıyorum. saygım sonsuz fakat arayüz konusunda bir profesyonel degil. herkesin profesyonel oldugu alan farklı maviruh bu konuda profesyonel degil maalesef. ama bana bildiği site varsa önerirse çok memnun kalırım.
Hocam Muhammed'i yıllardır tanırım satışını yaptığı sadece modellemedir.Elinden bu işler fazlası geldiğinden onu etiketledim fakat siz neyin ne olduğunu bilmeden yorum yazmışsınız.Malesef sizlere başka kişi öneremem

Bu Login ekranını kendi filesim için tasarladım. New Scholl ve Old Scholl serverler için çok uygun bir login tasarımı fakat aklınızdaki projeye uygun bir tasarımda yapılabilir.

l1.webp

l2.webp

Bu Login ekranını kendi filesim için tasarladım. New Scholl ve Old Scholl serverler için çok uygun bir login tasarımı fakat aklınızdaki projeye uygun bir tasarımda yapılabilir.

19902 eklentisini görüntüle
19903 eklentisini görüntüle

linkini verdiğin login ekranı çalışmıyor sebebini tam anlayamadıgım şekilde bunun eksiklerini giderebilirsen konuşalım. istediğim sey sadece tasarım degil aynı zamanmda kodları. bu parçayı sorunsuz çalıştırmayı başarabilirsen görüşelim

linkini verdiğin login ekranı çalışmıyor sebebini tam anlayamadıgım şekilde bunun eksiklerini giderebilirsen konuşalım. istediğim sey sadece tasarım degil aynı zamanmda kodları. bu parçayı sorunsuz çalıştırmayı başarabilirsen görüşelim

Ben bişeyin linkini vermedim. Tasarım görsellerimi paylaştım sizinle sadece. Buna benzer bir login ekranı düşünürseniz kurulumu bana ait şekilde sunuyorum.

19902 eklentisini görüntüle
19903 eklentisini görüntüle
Kişi yukarıda kendisinin geliştirdiği logini atmış

Sizin attığınız dosya farklı sanırım ya konuları karıştırıyorsunuz ya da foruma dikkatli bakmıyorsunuz

Geri