yabancı forumda vardı ararsan belki bulursun benim pcde yok.Linki yenileme şansınız var mı?
yabancı forumda vardı ararsan belki bulursun benim pcde yok.Linki yenileme şansınız var mı?
Proje ne zaman devam eder acaba çok merak ediyorum da ?Proje eğitim ve iş sebebiyle duraklatıldı.
Şu an için belirli değil.Proje ne zaman devam eder acaba çok merak ediyorum da ?
Merhaba, çevrildiMerhaba burdaki item ejder evler vs. sıfırdanmı tasarlandı ve ne kadar sürdü yoksa direk oyundan alıpmı çevirdiğiniz yani gr2 yi başka bişeymi çevirdiniz düzelttiniz. aklımda bişey varda o yüzden soruyorum ufak bir açıklayabilirmisinz rica etsem
gr2 yi fbx e çevrildi dimi hangi programı kullandınız acabaMerhaba, çevrildi
Başka bir oyun üzerinde çalışıyorlar, bu proje zaten öğrenme amaçlı yapılan bir şeydi. Hobi olarak devam ediyor sadece. Önceki yorumlarda da belirtilmiştibu proje tamamen rafamı kaldırıldı yoksa uzun süreli bir ara mı verildi ?
Projeyi geliştirenlerin forum profillerine baktım da artık aktif olmayan kişiler. Acaba proje başka kişilere devredilirmi veya başka bir ekiple projeye devam edilme ihtimali varmı?
@Whistle