bunlar işini gördü mü ?1'inci
İndirme Link:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Yeni Zar Atma Sisteminin Arayüzü
13390 eklentisini görüntüle
işini görebilir olumlu olumsuz dönmeyi unutma lütfen ..
2'inci
13391 eklentisini görüntüle
İndirme Link:
Sistem nasıl çalışır?
- 1-100'e kadar bilgisayar tarafından rastgele sayılar seçilir ve seçilen sayı hangi oyuncu da daha yüksek ise ortaya koyulan itemleri kazanır.
3'üncü
İndirme Link :Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
13392 eklentisini görüntüle
4'üncü Link Fix sanırım
Araştırdığm kadarıyla fileslerde bulamadım tekrar arayışa çıkacağımfiles içindeki sistemlere bakabilirsin
ArşivdeydiAraştırdığm kadarıyla fileslerde bulamadım tekrar arayışa çıkacağım![]()
Bu sadece gui tasarımı değil mi ?Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
kontrol etmedim ama evet öyle olması gerek elimde vardı belki projelerine fayda olur diye attım..Bu sadece gui tasarımı değil mi ?
Sistemi lazım banakontrol etmedim ama evet öyle olması gerek elimde vardı belki projelerine fayda olur diye attım..
kontrol edeceğim bulabilirsem burada paylaşırım sistemi de .Sistemi lazım banafileslerde bulursam söküp paylaşacağım fakat şuana kadar baktığım fileslerde ekleyen yok hala.
bunlar işini gördü mü ?1'inci
İndirme Link:
2'inci
13391 eklentisini görüntüle
İndirme Link:
Sistem nasıl çalışır?
- 1-100'e kadar bilgisayar tarafından rastgele sayılar seçilir ve seçilen sayı hangi oyuncu da daha yüksek ise ortaya koyulan itemleri kazanır.
3'üncü
13392 eklentisini görüntüle
4'üncü Link Fix sanırım
Öncelikle vakit ayırıp yorum yaptığın için teşekkürler en kısa sürede inceleyip geri dönüş sağlayacağım.bunlar işini gördü mü ?
Şu fixin bir üstündeki link kullandım anlatım karışık fakat sistem çalışıyor birazdan test aşamasına geçeceğim sorunsuz mu diye teşekkürler dostum arayıp attığın için.bunlar işini gördü mü ?
videolu bir şekilde atar mısınız detaylı görelimsistemde şöyle bi skıntı var bi hesapta r stogunuzda yeterli boşluk yok diyor diger hesaptada stun tam mekale hatası veriyor neden kaynaklıdır acaba