Çözüldü Yere düşen beceri kitapları ismini gizlemek?

• Konuyu açan Konuyu açan RodeRein
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 93
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

RodeRein

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar;

yere düşen beceri kitapları örn: hava kılıcı beceri kitabı olarak düşüyor
ama bunu direkt beceri kitabı olarak yazmasını istiyorum
bunun için ne yapabilirim?

Çözüm
Çözümü kodları okuyarak buldum arkadaşlar olurda ilerde bir gün başına gelip de kapatmak isteyen bir dostumuz olursa çözümü buraya paylaşıyorum;

Sadece Beceri Kitapları'nın isimlerini gizlemek istiyorduk, bu isimler " Hava Kılıcı Beceri Kitabı " olarak düşüyordu yere, biz bunu " Beceri Kitabı " olarak yapmak istedik.

Çözümümüz ise;

Client Source>UserInterface>Pythonitem.cpp

Aranan Kod Bloğu:
Genişlet Daralt Kopyala
case CItemData::ITEM_TYPE_SKILLFORGET:
    {
        const DWORD dwSkillVnum = (dwVirtualNumber == 50300 || dwVirtualNumber == 70037) ? alSockets[0] : 0;
        CPythonSkill::SSkillData* c_pSkillData;
        if ((dwSkillVnum != 0) && CPythonSkill::Instance().GetSkillData(dwSkillVnum, &c_pSkillData))
            len += snprintf(szItemName, sizeof(szItemName)...
tersine işlem yap

tersine işlem yap

Selamlar tersine işlem için kontrol ettim ama kodlar uyuşmuyor buradaki sistemle. Konuyu açmadan önce kontrol etmiştim

Selamlar tersine işlem için kontrol ettim ama kodlar uyuşmuyor buradaki sistemle. Konuyu açmadan önce kontrol etmiştim
mantık şaşmaz farklı şekilde yapacaklarını sanmıyor. bir kaç pvp de her skill için farklı kitaplar yapıldığını gördüm de öyle birşey de yoktur herhalde senin files ta.

mantık şaşmaz farklı şekilde yapacaklarını sanmıyor. bir kaç pvp de her skill için farklı kitaplar yapıldığını gördüm de öyle birşey de yoktur herhalde senin files ta.
Şöyle ki benim fileste sadece beceri kitaplarının ismini kapatcam ben, bu mantığı uyguladığım zaman tüm herşeyin ismi kaybolmasın?

Çözümü kodları okuyarak buldum arkadaşlar olurda ilerde bir gün başına gelip de kapatmak isteyen bir dostumuz olursa çözümü buraya paylaşıyorum;

Sadece Beceri Kitapları'nın isimlerini gizlemek istiyorduk, bu isimler " Hava Kılıcı Beceri Kitabı " olarak düşüyordu yere, biz bunu " Beceri Kitabı " olarak yapmak istedik.

Çözümümüz ise;

Client Source>UserInterface>Pythonitem.cpp

Aranan Kod Bloğu:
Genişlet Daralt Kopyala
case CItemData::ITEM_TYPE_SKILLFORGET:
    {
        const DWORD dwSkillVnum = (dwVirtualNumber == 50300 || dwVirtualNumber == 70037) ? alSockets[0] : 0;
        CPythonSkill::SSkillData* c_pSkillData;
        if ((dwSkillVnum != 0) && CPythonSkill::Instance().GetSkillData(dwSkillVnum, &c_pSkillData))
            len += snprintf(szItemName, sizeof(szItemName), "%s", c_pSkillData->GradeData[0].strName.c_str());

break;
    }

Bu kod bloğunu bulduk. Burada ki,
" const DWORD dwSkillVnum = (dwVirtualNumber == 50300 || dwVirtualNumber == 70037) ? alSockets[0] : 0; "

Bu kod bize 50300 Yani beceri kitapları, 70037 yani unutkanlık kitaplarının isimlerinin gözükmesini sağlıyor oyunda.

Biz bu kodu beceri kitaplarını kaldırmak için;

" const DWORD dwSkillVnum = (dwVirtualNumber == 70037) ? alSockets[0] : 0; "

Bu şekilde düzenledik. Clientimizi built ettik, Ve sadece artık unutkanlık kitaplarının isimi gözüküyor.

İyi Forumlar dilerim herkese, yeniden ayaklanıyoruz yakında çok aktif olacağım inşallah unuttuklarımızı hatırlamamız lazım...

Dosya Eklentileri

• WhatsApp Görsel 2024-10-30 saat 16.15.14_d182691d.webp
    WhatsApp Görsel 2024-10-30 saat 16.15.14_d182691d.webp
    42,5 KB · Gösterim: 9
Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.