Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüYere düşen beceri kitapları ismini gizlemek?
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
yere düşen beceri kitapları örn: hava kılıcı beceri kitabı olarak düşüyor
ama bunu direkt beceri kitabı olarak yazmasını istiyorum
bunun için ne yapabilirim?
Çözümü kodları okuyarak buldum arkadaşlar olurda ilerde bir gün başına gelip de kapatmak isteyen bir dostumuz olursa çözümü buraya paylaşıyorum;
Sadece Beceri Kitapları'nın isimlerini gizlemek istiyorduk, bu isimler " Hava Kılıcı Beceri Kitabı " olarak düşüyordu yere, biz bunu " Beceri Kitabı " olarak yapmak istedik.
Merhaba sevgili MmoTutkunları ailesi Yere düşen beceri kitaplarının ismini ve adetini göstermeye yarar
Forumda daha önce paylaşıldı fakat anlatım kötüydü
/********** Paylaştığım ile arasındaki farklar ***********/
Kodlar daha okunaklı hale getirildi.
ifdef Bloğu altına alındı.
Sadece beceri kitapları ve yang için gösterim ayarlandı.
Kodlar stabilize edildi.
Adet 1'den fazlaysa adet gösterimi ayarlandı.
/****************************************************************/
Merhaba sevgili MmoTutkunları ailesi Yere düşen beceri kitaplarının ismini ve adetini göstermeye yarar
Forumda daha önce paylaşıldı fakat anlatım kötüydü
/********** Paylaştığım ile arasındaki farklar ***********/
Kodlar daha okunaklı hale getirildi.
ifdef Bloğu altına alındı.
Sadece beceri kitapları ve yang için gösterim ayarlandı.
Kodlar stabilize edildi.
Adet 1'den fazlaysa adet gösterimi ayarlandı.
/****************************************************************/
mantık şaşmaz farklı şekilde yapacaklarını sanmıyor. bir kaç pvp de her skill için farklı kitaplar yapıldığını gördüm de öyle birşey de yoktur herhalde senin files ta.
mantık şaşmaz farklı şekilde yapacaklarını sanmıyor. bir kaç pvp de her skill için farklı kitaplar yapıldığını gördüm de öyle birşey de yoktur herhalde senin files ta.
Çözümü kodları okuyarak buldum arkadaşlar olurda ilerde bir gün başına gelip de kapatmak isteyen bir dostumuz olursa çözümü buraya paylaşıyorum;
Sadece Beceri Kitapları'nın isimlerini gizlemek istiyorduk, bu isimler " Hava Kılıcı Beceri Kitabı " olarak düşüyordu yere, biz bunu " Beceri Kitabı " olarak yapmak istedik.