Yardım Yeni Pack

• Konuyu açan Konuyu açan mermercan12
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 131
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

mermercan12

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Serverime yeni pack ekledim o pack üzerinden bir cok item eklemesi yaptım oyunda efekt ve gr2 sorunsuz gozukuyordu fakat birden bire tüm gr2 dosyaları ve itemler gozukmemeye başladı sıfırdan tekrar packı yine ekledim item ekliyorum fakat hiç bir şekilde gözükmüyor yardımcı olucak varmı Asek_Alune bu packı görmüyor indexe ekled
m
1738479117466.webp

boyle bir hata ile bende karsılastım bu adımlarımı dikate alırsanız proglem kalmaz

İtem proto

Mob protoları dum protoda tekrar yazdır

sonra locale dosyasına atın ve winscpteki olan txt item mob item name gibi dosyaları silip tekrar eklemek yaptıktan sonra rebootlayın sunucuyu normal haline dönecektir bazen buglar ve 777 komutların acık olmasından dolayısa carpısabiliyor malesef

boyle bir hata ile bende karsılastım bu adımlarımı dikate alırsanız proglem kalmaz

İtem proto

Mob protoları dum protoda tekrar yazdır

sonra locale dosyasına atın ve winscpteki olan txt item mob item name gibi dosyaları silip tekrar eklemek yaptıktan sonra rebootlayın sunucuyu normal haline dönecektir bazen buglar ve 777 komutların acık olmasından dolayısa carpısabiliyor malesef
vallah sinirden sildim tekrardan kurdum düzelttim şuanlık bidahakine dikkat ederim yedek alıyorum fakat yedekde kurtarmadı o dönemde

dostum martysamada item_list bölümünü roottan çekiyor bilgin olsun belki pack değiştirirken farkında olmadan kendi item_list'ini değiştirmiş olaiblirsin

Geri