Yardım yeni npc ekledim bendeki npc ler gözükmüyor

• Konuyu açan Konuyu açan Ayaz22
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 69
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Ayaz22

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Yeni npc ekledim bendeki npc ler gözükmüyor eklediğim npcleri geri sildim yeniden kurdum Gine gözükmüyor nevler bazıları yerin altında gözüküyor yardım

Yeni npc ekledim bendeki npc ler gözükmüyor eklediğim npcleri geri sildim yeniden kurdum Gine gözükmüyor nevler bazıları yerin altında gözüküyor yardım
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
```
Npc/Pet eklerken nelere dikkat edilmesi gerekiliyor?

- [ NPC_LIST.TXT ]: Npc kodunu seçerken çakışmamasına dikkat edilmelidir.
- [ NPC_LIST.TXT ]: Npc kodunun karşısına npcmizin .msm uzantılı dosyanın önünde yazan ismini yazıyoruz.
- [ NPC_LIST.TXT ]: Npcnin msm önünde yazan isimle klasör ismi farklıysa bir satır altına  [0    hangi klasörde olduğu     msm ismi ] şeklinde ekleme yapılmalıdır. ÖR: https://www.imagevisit.com/images/2020/01/20/npc_list_kod.gif
- [ NPC_LIST.TXT ]: En sona ekleme yapılıyorsa altında bir boşluk olmalı.
- [ MOB_NAMES.TXT / MOB_PROTO.TXT ]: Sadece db proto ve names txt dosyasına ekleme yapmak yeterlidir. / Sadece navicat mob protoya ekleme yapmak yeterlidir.
- [ YMIR WORK/NPC/ veya YMIR WORK/NPC2/ ]: Packtaki her klasör ve formattaki dosyaların isimleri küçük yazılmalı ve türkçe harfler kullanılmamalı.
- [ YMIR WORK/NPC/ veya YMIR WORK/NPC2/ ]: Genelde npc paylaşımı yapan arkadaşlar konumlandırmalarını düzgün yapmadığı görülüyor nereye atacağınıza karar verebilmek için .msm dosyasını açıp içinde yazan konuma göre pack içinde konumlandırın.
- [ YMIR WORK/NPC/ veya YMIR WORK/NPC2/ ]: Modelin beyaz görünmemesi için gr2 açıp texture list bölümünde yazan dizinde dokuları packinizde aynı şekilde konumlandırmanız gerekiyor.
- [ YMIR WORK/NPC_PET ]: Eğer bu konumu gören bir pet indirdiyseniz ya msm ve msalardan konumunu düzenleyip klasörlerini ona göre düzenlemeniz gerekiyor ya da src taraflı ekleme yapıp npc_pet bölümünü oyuna tanıtmanız gerekiyor.
```

Geri