fisheye Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 1 Puan 40 Ticaret Puanı 0 6 Mayıs 2024 #1 Python'a başlayacağım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Önerebileceğiniz kanal vs. var mı?
elchikapu Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 1.032 Çözümler 21 Beğeni 1.427 Puan 1.239 Ticaret Puanı 0 6 Mayıs 2024 #2 Yeni başlayanlara genshin impact öneriyorum (!) O tavsiyeyi verebilecek birisi değilim. Ama iyi kanallar biliyorum onları senle paylaşabilirim Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Yeni başlayanlara genshin impact öneriyorum (!) O tavsiyeyi verebilecek birisi değilim. Ama iyi kanallar biliyorum onları senle paylaşabilirim Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
fisheye Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 1 Puan 40 Ticaret Puanı 0 6 Mayıs 2024 #3 Dr Livesey demiş ki: Yeni başlayanlara genshin impact öneriyorum (!) O tavsiyeyi verebilecek birisi değilim. Ama iyi kanallar biliyorum onları senle paylaşabilirim Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... teşekkürler
Dr Livesey demiş ki: Yeni başlayanlara genshin impact öneriyorum (!) O tavsiyeyi verebilecek birisi değilim. Ama iyi kanallar biliyorum onları senle paylaşabilirim Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... teşekkürler