Merhaba arkadaşlar 5 aydır buyukweb.com da bir test sunucum vardı oyunumu kurdum ve eklentiler ekleyerek baya bir emek verdim güncellemeler yaptım hem site hem oyun dosyalarında.Tam oyun bitti reklam vereyim derken buyukweb patladı ve tüm verilerin silindiğini söyledi.
Şimdi elimde oyunumun srcleri mevcut bu srclerle aynı şekilde oyunumu başka bir sunucuya kurabilir miyim?
Aklımda siberdizayn var oyunun kurulması konusunda ücretiyle yardımcı olacak kişiler mesaj gönderebilirse sevinirim.
Tüm emeklerim çöp oldu inşallah oyunu olduğu gibi kurabiliriz tekrardan.
Size tavsiyem buyukwebten uzak durun daha öncede pack klasörümü sildiler yanlışlıkla.Allaha emanet çalışan ve müşterilerine kaba davranan kendini sunucu şirketi sanan biri.
Şimdi elimde oyunumun srcleri mevcut bu srclerle aynı şekilde oyunumu başka bir sunucuya kurabilir miyim?
Aklımda siberdizayn var oyunun kurulması konusunda ücretiyle yardımcı olacak kişiler mesaj gönderebilirse sevinirim.
Tüm emeklerim çöp oldu inşallah oyunu olduğu gibi kurabiliriz tekrardan.
Size tavsiyem buyukwebten uzak durun daha öncede pack klasörümü sildiler yanlışlıkla.Allaha emanet çalışan ve müşterilerine kaba davranan kendini sunucu şirketi sanan biri.