Yanında Gezen Binek Sistemini At Kodlarıyla Kullanın

• Konuyu açan Konuyu açan themanji
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 780

themanji

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Sistem sahibi : Mitachi

Yanında gezen binek sistemi kurmadan doğrudan at kodlarını kullanarak yanında gezen binek sistemi yapmanıza olanak sağlar.

Bu durumda karakter ışınlanınca oyundan çıkıp girince gibi durumlarda binek üzerinde kalmaya devam edersiniz ve binlerce kod yerine basit bir şekilde binek sisteminiz olmuş olur binek bonusları binek üzerinizdeyken gelir yanınızdayken gelmez ; daha önce paylaşıldıysa konu kapanabilir

Sistemi kullanabilmek için yanında gezmeli binek sisteminizi tamamen kaldırmanız gerekiyor.

CTRL-B YAPINCA BİNEK GİDİNCE MÜHÜRÜNDE ÇIKMASINI İSTİYORSNIZ

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
// Srcs-Server/game/src/cmd_general.cpp, arat ACMD(do_user_horse_back) değiştir

ACMD(do_user_horse_back)
{
    if (ch->GetHorse())
    {
        ch->HorseSummon(false);
#ifdef ENABLE_MOUNT_LIKE_HORSE
        if (const LPITEM pMount = ch->GetWear(WEAR_COSTUME_MOUNT))
            ch->UnequipItem(pMount);
#endif
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("¸»À» µ¹·Áº¸³Â½À´Ï´Ù."));
    }
    else if (ch->IsHorseRiding())
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("¸»¿¡¼ ¸ÕÀú ³»·Á¾ß ÇÕ´Ï´Ù."));
    else
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä."));
}

.png

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Son düzenleme:
ben çoğu sunucuda görüyorum binekler hem at gibi hem yanına çağırınca o özelligi veriyor nasıl oluyor ozaman üstüne binmeden vermiyorsa özelligi

ben çoğu sunucuda görüyorum binekler hem at gibi hem yanına çağırınca o özelligi veriyor nasıl oluyor ozaman üstüne binmeden vermiyorsa özelligi
Neyden bahsediyosun anlamadım ama mesela 55 120lerde genelde çağırdığında bonusta veriyo genelde yanında gezen binek sistemi kullanılıyo onun için zaten taktığın için bonusları alıyosun at gibide yanında geziyo extra kontrol varsa vermiyo dur muhtemelen kodlarını bilmiyorum. Burdaki kodlar ve sistem diğeriyle farklı burdaki normal atı bineğe çevirmiş yani bineklerde at görevi görüyo

Neyden bahsediyosun anlamadım ama mesela 55 120lerde genelde çağırdığında bonusta veriyo genelde yanında gezen binek sistemi kullanılıyo onun için zaten taktığın için bonusları alıyosun at gibide yanında geziyo extra kontrol varsa vermiyo dur muhtemelen kodlarını bilmiyorum. Burdaki kodlar ve sistem diğeriyle farklı burdaki normal atı bineğe çevirmiş yani bineklerde at görevi görüyo
yok hayır yanında gezen binek sistemi hem yanında hem binince veriyor fakat at gibi etrafta kıpırdamıyor sürekli arkandan gelip duruyor gıcık oldum bunu kurcaktım bundada ata binince veriyormuş sadece onu söyledim

yok hayır yanında gezen binek sistemi hem yanında hem binince veriyor fakat at gibi etrafta kıpırdamıyor sürekli arkandan gelip duruyor gıcık oldum bunu kurcaktım bundada ata binince veriyormuş sadece onu söyledim
Haa o bineğin hareketleriyle ilgili sistemsel değil animasyon ekli değil bineklerde

Haa o bineğin hareketleriyle ilgili sistemsel değil animasyon ekli değil bineklerde
Animasyonla alakalı durum değil her binek at gibi dolanır etrafta bu sistemi kullanınca hangi binek olursa olsun at gibi dolaşıyor etrafında. Sistemin içindeki dosyada özelliği yanındayken mi versin yoksa üstüne binince mi diye ek kodlar var isteğe göre ekleniyor:

Animasyonla alakalı durum değil her binek at gibi dolanır etrafta bu sistemi kullanınca hangi binek olursa olsun at gibi dolaşıyor etrafında. Sistemin içindeki dosyada özelliği yanındayken mi versin yoksa üstüne binince mi diye ek kodlar var isteğe göre ekleniyor:
yani bu sistemi kurup ekstra yanındaykende özellik verdirebilirmiyiz?

ben bu sistemi ekledim fakat şimdi item protoda ne yapmam gerekiyor bu githubda yazmıyor (ayrıca bu sistemin çalışması için mount costume sistemi gerekiyor diyor onu nerden bulacağım)

Son düzenleme:
ben bu sistemi ekledim fakat şimdi item protoda ne yapmam gerekiyor bu githubda yazmıyor (ayrıca bu sistemin çalışması için mount costume sistemi gerekiyor diyor onu nerden bulacağım)
Zaten var o sistem opsiyonel isimli dosya olucak ingilizce şekilde onun içinde olması gerekli yanında özellik vermesi için. Ve item_protudan binek mobunu value değerinde çekiyor onuda mühürün value değerlerinden birine yazman gerekli hangisi olduğunu dosya içinde yazıyor şuan hatırlyamadım