Çözüldü yanında gezen binek sistemi izim uzunluğu ayarlama

• Konuyu açan Konuyu açan coku22
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 69
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

coku22

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar, @hasanmacit 'in paylaştığı yanında gezen binek sistemindeki isim uzunluğunu böyle ayarlasam sorun çözülür ama bellek kullanımı artacağından dolayı bir sıkıntı çıkarır mı size sormak istedim ek olarak chatgpt ye sorduğumda 256 dan fazla kullanırsan ek bellek kontrolü eklememi tavsiye etti gene de daha deneyimli sizlere sormak istedim.

orijinal değer 64 şimdiki değer 256 yapılmak istenen değer 512 veya 1024

256 değerinden ss
Screenshot_1.webp

256byt:
Genişlet Daralt Kopyala
void CMountActor::SetName() { char buf[256]; if (0 != m_pkOwner && 0 != m_pkOwner->GetName()) snprintf(buf, sizeof(buf), "Binek - %s", m_pkOwner->GetName()); else snprintf(buf, sizeof(buf), "%s", m_pkChar->GetMobTable().szLocaleName); if (true == IsSummoned()) m_pkChar->SetName(buf); m_name = buf; }

Ek olarak böyle düzenlesek kodu daha mı verimli olur test etmedim belki derlerken hata da verebilir?

yeni kod DÜZELTME EKLEDİM YEMEDİ :/:
Genişlet Daralt Kopyala
void CMountActor::SetName()
{
    std::string buf;
    if (0 != m_pkOwner && 0 != m_pkOwner->GetName())
        buf = "Mount - " + std::string(m_pkOwner->GetName()) + " (" + std::string(m_pkChar->GetMobTable().szLocaleName) + ")";
    else
        buf = std::string(m_pkChar->GetMobTable().szLocaleName);

if (true == IsSummoned())
        m_pkChar->SetName(buf.c_str());

m_name = buf;
}

Son düzenleme:
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri