Duyuru Yönetim ekibi arasında sorun çıkarsa neler yapıyoruz?

• Konuyu açan Konuyu açan Whistle
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 0
  • Gösterim Gösterim 112
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Whistle

Ruhsuz :/
Kurucu
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
2
Bazı insanların iftiraları sebebi ile yönetim odalarımızda açık olan bir konuyu site geneline açmanın gerekli olduğunu görüyorum. Bunlar her zaman uyguladığımız standart presodürlerdir. Ekip içerisinde yer alıp bunları bildiği halde çarpıtan kişilere fırsat vermeyeceğiz.
Ayrıca gelecekte ekibimize katılmak isteyen kişiler içinde bu konu bilgilendirici olacaktır.

Her zaman işler sıkıntısız ilerlemiyor. Bazı durumlarda tartışmalar çıkıyor. Tartışma süreci ekipten çıkartma veya ilgili kişilerin ayrılmak istemesine kadar ilerlerse geçmişten bu yana uygulanan standart prosedür listesi şudur;

1. Tartışmanın forum geneline sıçramasını engellemek ve tartışma taraflarının hesaplarında yetki olduğu için anlık öfke ile zarar vermesinin önüne geçmek amacıyla 7 günü aşmayacak şekilde hesap devredışı bırakılır.

Devredışı bırakma işlemi banlama değildir. Üye profili dışarıdan bakıldığında normal şekilde kalmaktadır.

Devredışı kalma süresini ise şu sebepler etkiler;
- Tartışmanın ne kadar süre devam ettiği
- Tarafların ne kadar sürede sakinleşip anlaşabildiği
- Sakinleşme süreci sonucunda görevine devam etmek isteyenler için sorun tamamen çözüldükten sonra hesap aktif edilir. Görevine devam etmek istemeyen veya ekipten çıkması istenen kişiler ise yetkileri alınana kadar hesap devredışı konumunda kalır.

2. Sonucu her ne olursa olsun siteyi kullanmaya devam eden taraftarların eğer konuyu site geneline veya başka herhangi bir platforma sıçratması gizlilik ihlali sayılacağı için yasaklanma yoluna gidilir.

Bu uygulanan prosedür hem ekibin ve sitemizin yararına olup hem de tartışmanın büyümesini engellenmektedir.

Ekibimizde yanlış anlaşılmaların önüne geçmek amacıyla bu bilgilendirme konusu açılmıştır.

Not: Bu süreç içerisinde panel yetkisi olan yöneticilerin devredışı bırakma işlemine müdahil olmamasını rica ediyorum. Her şey sizin düşündüğünüz gibi değil.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri