coskun66 Üye Üye Mesaj 105 Çözümler 4 Beğeni 30 Puan 699 Ticaret Puanı 0 16 Mart 2022 #1 sa arkadaslar ws questı yaptım fakat düello başlamıyor serbeste alıp vurmak zorunda kalıyorum arena.start_duel boyle bır komut var fakat olmuyor yardım edersenız sevınırım
sa arkadaslar ws questı yaptım fakat düello başlamıyor serbeste alıp vurmak zorunda kalıyorum arena.start_duel boyle bır komut var fakat olmuyor yardım edersenız sevınırım
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.062 Çözümler 571 Beğeni 14.471 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 16 Mart 2022 #2 GM hesapla girdiyseniz serbeste almanız gerekiyor. GM olmayan bi karakterle deneyin Upvote 0 Downvote
coskun66 Üye Üye Mesaj 105 Çözümler 4 Beğeni 30 Puan 699 Ticaret Puanı 0 16 Mart 2022 #3 Whistle demiş ki: GM hesapla girdiyseniz serbeste almanız gerekiyor. GM olmayan bi karakterle deneyin Hepsini görmek için tıklayın... çok denemedım fakat aynı bu yazdıgım arena.start_duel ilemi başlıyor kendi yazdıgım bir quest 64 falan deneme olarka yaptım burda yapmam gereken neresi yanlıs olan yer Son düzenleme: 18 Mart 2022 Upvote 0 Downvote
Whistle demiş ki: GM hesapla girdiyseniz serbeste almanız gerekiyor. GM olmayan bi karakterle deneyin Hepsini görmek için tıklayın... çok denemedım fakat aynı bu yazdıgım arena.start_duel ilemi başlıyor kendi yazdıgım bir quest 64 falan deneme olarka yaptım burda yapmam gereken neresi yanlıs olan yer
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.062 Çözümler 571 Beğeni 14.471 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 17 Mart 2022 #4 İsterseniz başka bi quest veriyim öyle test edin Upvote 0 Downvote
coskun66 Üye Üye Mesaj 105 Çözümler 4 Beğeni 30 Puan 699 Ticaret Puanı 0 17 Mart 2022 #5 Whistle demiş ki: İsterseniz başka bi quest veriyim öyle test edin Hepsini görmek için tıklayın... olur Whistle demiş ki: İsterseniz başka bi quest veriyim öyle test edin Hepsini görmek için tıklayın... unuttunuz galiba Upvote 0 Downvote
Whistle demiş ki: İsterseniz başka bi quest veriyim öyle test edin Hepsini görmek için tıklayın... olur Whistle demiş ki: İsterseniz başka bi quest veriyim öyle test edin Hepsini görmek için tıklayın... unuttunuz galiba