Çözüldü world editör üzerinde harita düzenleme

• Konuyu açan Konuyu açan thedin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 43
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

thedin

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
world editör üzerinde harita düzenleme üzerine eğitim niteliği ve önemli bilgiler veren videoları ve kaynak ları paylaşır mısınız?
özellikle harita üzerindeki bir nesneye istediğim şekilde bir efetkti verme konusunda. mesela bir heykel düşünün elinde meşale var. bu heykelin meşale kısmına efetk vermek istiyorum bunu nasıl yapabileceğim gibi ve önemli bir soru world editör de harita düzenlerken yeni nesne eklemek istiyorum. bu nesne gr2lerini nereye atacagım. fark ettim ki property packından a1-001-house3.prb uzantılı olarak çekiyor nesneyi prb uzantı yok bende sadece gr2si var elimde.. @Tengrist ve diğer bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar

Son düzenleme:
Çözüm
Direkt bir kaynak yok hocam kurcaladıkça öğreniyor insan, boş vaktim olursa bir tane world editor eğitim videosu çeker mmotutkunları youtube'dan adminlere iletirim uygun görürlerse paylaşırlar.
Direkt bir kaynak yok hocam kurcaladıkça öğreniyor insan, boş vaktim olursa bir tane world editor eğitim videosu çeker mmotutkunları youtube'dan adminlere iletirim uygun görürlerse paylaşırlar.

Çözüm
Objelerim olduğu bölümde eff isimli klasörde oyunun effektleri mevcut orda istediğin yere ekleyebilirsin

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri