Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle bir pencere ile karşılaşmadım sanırım bunun gelmesini engellemek istiyorsun doğru anladığımı düşünüyorum en azından ben öyle anladım.
Google chrome eklenti mağazasında tonlarca reklam engelleme uygulaması bulacaksın adblock uygulamalarından birini edindikten sonra ekranda hangi kısımda özellikle çıkıyosa oraya ilkönce programa gelip tıklıyosun program sana diyecektir reklamın çıkacağı / çıktığı bölgeyi seçin diye seçtikten sonra Ok diyorsun bundan sonra reklam çıkmamış oluyor. Ama şunuda eklemek isterim artık günümüzde birçok site reklamları engelleyen programlar kullanan kişiler için özellikle bu alanda buna yönelik çözümler geliştiriyor. Reklam engelleyici dedektörler var yani sen sitede herhangi birşey engellediğinde yada engellemediğinde açık olsa dahi çalıştırmıyor. Reklam engelleyici tespit edildi, siteye katkıda bulunmak için devre dışı bırakıp sayfayı yenileyin tarzı şeyler söyleyecektir. Umarım sorununuzu çözersiniz kolay gelsin şimdilik.