Whistleden Şikayetçiyim / 2-3 Gündür Neler Oluyor?

Ramiz Karaeski

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Multi üyelik
Selamlar ben hasanmacit. 2-3 gündür yönetimden ayrılmam üzerine gelişen bir sürü olay oldu. Ben susma taraftarıydım ama erayın beni haksız yere banlaması beni konuşmaya itti. Öncelikle olayların başladığı zamana gidelim. 3 gün önce akşam saatlerinde whatsapp yönetim grubuna küfürlü bir ses attım (6-7 aydır attığım gibi). Bunun üzerine eray bir daha küfür etme tarzı bir şeyler yazdı. Ben tekrardan küfürlü bir ses attım. Mesajımı gruptan sildi. Dinlemeyebilirdi. Bende mesajımı kafana göre sileceksen yeni bir grup açalım dedim. Ardından küfür ederek beni yönetim grubundan attı. Hesabımı da pasif hale çekti. Bende bu yapılanı haksız bulduğum için yönetimden ayrılacağımı ilettim. Bana sakin ol sonra konuşalım geri gelirsin tarzı bildirimler ya da mesajlar attı diğer yönetim üyeleri aracılığıyla fakat bu saatten sonra yönetimde olmayacağım düşüncesi kafamda netti. Daha sonra yönetimden niye ayrıldın tarzı mesajlar oldu. Hiç birine cevap vermedim. Geçiştirdim. Sadece @YunusEmreOfficial 'in mesajına
"artık premium üyelik çekilişlerine katılmaya hak kazandım öyle düşünelim :D"​

diye yanıt verdim. Bunun üstüne bana bağış yapar gibi 1 aylık premium üyelik tanımladı ve şöyle bir mesaj attı.
"O halde 1 aylık premium üye tanımlaması yapalım. Sitemiz için verdiği emeğin karşılığı değil ancak olsun. Hesap detaylarından nick rengini ayarlayabilirsin. Yönetim kademesi yapamıyordu bunu, istediğin rankın rengini seçebilirsin :D"​

Bende bu mesajı raporladım erayın benim profilime girip yorum yapmamasını ve premium üyeliği almasını istediğimi söyledim. Erayın mesajını da her üyenin kendi profilinde sil yetkisi olduğu gibi sildim. Eray kendi mesajını 2 kez tekrardan geri getirdi. Benim kararlarımı hiçe sayarak. Her üye kendi profilinde görmek istemediği mesajları silebiliyor ama ben silemiyorum.

Ben de daha sonra​

"premium üyelik süresi bitince foruma tekrar gireceğim. 15 şubatta görüşürüz seviliyorsunuz dostiler."

diye bir post attım çünkü premium alacak bir şey yapmadım ve bu rankla haksız dolaşmak istemiyorum. Premium üyeliği istemediğim için bir yerlerinden uydurduğu maddelerle bknz:​
Şu sebeple siteden uzaklaştırıldınız: Madde 39/F-1, Madde 40/F-1 ve S.Mod olduğu dönem yönetim tüzüğünün başlangıç kısmındaki 2. ilkenin ihlali
sebebiyle ban yedim.​
Gelin maddelere bakalım.​
MADDE 39
  1. Yukarıdaki kurallarda yazılı olmayan Fakat genel ahlâka ve etik kurallarına ters düşen hareketlerde, yazışmalarda, bir üyeyi tehdit etmede, ticari eylemlerde vb. gibi etik olmayan hertürlü durumda bulunan üyelerin alcağı ceza Yöneticilerin insiyatifindedir.
  2. Forum içerisinde tartışma yaratacak her türlü söylem yasaktır. Detaylar: tıklayın.

MADDE 40
  1. MMO Tutkunları Yönetimi "Oy" ile seçilen bir yönetim değildir. Bu sebeple yönetim ile ilgili konu açmak, Yöneticilerin ve Forumun huzurunuzu bozmak, saygısızca, terbiyesizce yazılar yazmak yasaktır. Bu üyelerin alacağı ceza 1 aydan az olmamak üzere Yöneticilerin insiyatifindedir.
  2. Forum özellikleri hakkında görüş sadece öneri bölümünde belirtilebilir. Herhangi bir üye forum özelliklerini kullandığı için suçlanamaz. Eleştirinin içeriği Madde 39 ve bu maddenin birinci fıkrasını ihlal etmeyecek şekilde olmalıdır.
Yönetim Tüzüğü Başlangıç 2. Madde
MMO Tutkunları yönetiminde bulunanlar saygı ve sevgi çerçevesinde davranmalıdır
Profilimde birinin mesajını görmek istememek veya bana verilen premium üyeliği reddetmek madde 39 ve 40'ı ihlal etmiş. Madem profilimizden istemediğimiz yazıları silemeyecektik bize niye sil diye buton koydunuz? Ayrıca yönetimde bulunduğum süre boyunca bana saygısızlık yapılmadığı sürece kimseye saygısızlık yapmadım. En son şikayet konusunda @ZoldyckWork ile aramda yaşanan olaya dayanarak beni yönetim tüzüğü madde 2 yede dayandırarak banlamış. Üye kendisi bana başlangıçta sert ve agresif bir cevap vermişti. Forum yöneticisi olarak forumun imajını koruma açısından herhangi bir yazıyı sineye çekip öyle yazmamış gibi davranamazdım. Beni alakasız maddelere dayandırarak 1 ay banlamak hangi adalete sığar? Ben bu foruma moderatör başvurusu yaparken buranın turuncu siteden daha adaletli olduğunu ve bu yüzden burada çalışmak istediğimi söylemiştim. Yönetim süresince yaptığım her şey ortada. Özgün içerikler, youtube kanalına videolar, hatta forumu silinmenin eşiğinden aldım. Karşılığında premium üyelik istemediğim için 1 aylığına banlandım.

Forum yönetim whatsapp grubunda herkes küfürlü konuşuyor çünkü orası foruma göre daha göz önünde değil ve samimi bir ortam. Orada küfür etmek ban sebebiyse forum yönetiminin tamamen banlanması lazım. Eray ve diğer yönetim üyeleri de küfürlü konuşuyor. Yani herkes arkadaşıyla samimi olduğu kişiyle küfürlü konuşabilir. Aranızda kimse yoktur ki ben küfürsüz konuşuyorum desin. Ben gidip erayın anasına bacısına sövmedim yani. Olaylar ben saygısız biriymişim gibi lanse ediliyor. Forumda olduğum süre boyunca üyelerin çoğu beni gördü, izledi, karşılıklı samimi saygılı bir ortam kurduk. Burada benim saygısız biri olduğumu, üyelere kötü davrandığımı düşünen biri varsa yorumlarda belirtebilir.

Ben bana yapılanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Her şeye rağmen forumda takılıp buradaki çevremle sohbette olmaya devam edecektim. Fakat artık bitti. Ben bu foruma bir daha girmeyeceğim. Paylaştığım konuların tümünün linkini kaldırdım. Youtube kanalında ses ve videosu bana ait olan videoların kaldırılmasını istiyorum aksi halde telif ve dava gibi yollara başvuracağım. Şu andan itibaren beni Multi üyelikten, Forumdaki konuların linkini kaldırmaktan geçerli bir sebeple banlayabilirsiniz. Bu saatten sonra banımın kaldırılması tekrardan foruma dönmek gibi bir düşüncem yok. Ben takılabileceğim bir sürü forum ve arkadaş bulabilirim ama bu forum benim gibi bir üyeyi 10 yıl daha bulamaz.

Tüm üyelere sevgiler ve saygılar herkes Allah'a emanet olsun. //​

Çözüm
Ceza almış kullanıcılar itirazını iletişim yoluyla yapabilir. @hasanmacit adlı üyenin yönetimden atılma sebebini buradan açıklamayacağım. Kendisi şikayet konusunda kendisini haklı gösterecek şekilde olayları çarpıtmış ancak kendisi neden yönetimden atıldığını biliyor. İnsanlar istemediği şeyler olunca çirkinleşip dolaylı şekilde laf sokarak sitede içerik girmesi kabul edilemez. Aynı davranışları sergileyen herkes geçmişte cezalandırıldı. Ayrıca normal şartlarda bu davranışlarından ötürü daha fazla ceza alması gerekirken kendisine siteyi kullanmaya devam etme imkanı sunduk fakat üyeyken bile agresif tavırlar sergileyerek üyelere karşı acaba yönetimde sorun mu var algısını aşılamaya çalıştı. Örnekler...
Üye kendisi bana başlangıçta sert ve agresif bir cevap vermişti. Forum yöneticisi olarak forumun imajını koruma açısından herhangi bir yazıyı sineye çekip öyle yazmamış gibi davranamazdım. Demişsiniz ve evet haklısınız ben agresif ve sert bir çıkış yaptım Hasan hocama. Kendisinin tepkisi doğaldı ki olayın devamında ben kusura bakma dedim aynı şekilde o da alttan alıp bana kusura bakma dedi.

Sanırım son olayda ben sebep olmuşum ve bu durum beni gerçekten üzüyor. Forumda premium uygulamalarını başlatmadaki amacım, konulara olan ilginin artmasını sağlamaktı. Zaten ilk premium olayında Whistle hocam da bu durumu beğenmişti ve bu benim için önemli bir geri bildirimdi. Ancak, bu konunun mevcut durumla doğrudan bir ilgisinin olmadığından geçiyorum.

Profil mesajımda, Hasan'ı yönetimde görmekten alıştığımız için bu ifadeyi kullandım. Bir anda onun rollerinin olmadığını gördüm ve bu durum beni şaşırttı. Eray hocanın yaptığı müdahale, belki de iyi niyetli bir yaklaşım olarak değerlendirilebilir. Fakat bakıldığında, bu durum yanlış anlaşılmalara yol açabilir; ki zaten bu da yaşanmış. Forumda yapılan işlemler bireysel olduğu için, konu açılana kadar bu durumdan haberimiz olmuyor.

Forum kuralları gereği, yönetimde olsanız da kuralları isteğinize göre değiştirme hakkına sahipsiniz, buna bir itirazım yok. Ancak, hiçbir üyenin diğerlerine müdahale etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yönetici ya da yetkili olsanız dahi. Bu ifademi yanlış anlamanızı istemem. Sonuçta bu forumda özgür bireyleriz ve bu özgürlük, herkesin düşüncelerini ifade edebilmesi için önemlidir.

Hatalı bir durumda topluluğun huzurunu bozacak eylemlerden dolayı zaten cezamızı çekiyoruz; bu durumu kastetmiyorum. Profilimde görmek istediğim mesajları durdurabilirim ve görmek istemediğim mesajları silebilirim; ister bu mesajı bir yönetici yazsın, ister normal bir üye.

Tekrar ediyorum, açıklamalarımı çarpıtmayın. Sadece adımın geçmesinden ve benim sebep olduğuma dair hissettiğim üzüntüden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum. Forumun sağlıklı bir şekilde işlemesi için herkesin fikirlerini özgürce ifade edebilmesi ve bu ifadelere saygı gösterilmesi gerektiğine inanıyorum.

Sanırım son olayda ben sebep olmuşum ve bu durum beni gerçekten üzüyor. Forumda premium uygulamalarını başlatmadaki amacım, konulara olan ilginin artmasını sağlamaktı. Zaten ilk premium olayında Whistle hocam da bu durumu beğenmişti ve bu benim için önemli bir geri bildirimdi. Ancak, bu konunun mevcut durumla doğrudan bir ilgisinin olmadığından geçiyorum.

Profil mesajımda, Hasan'ı yönetimde görmekten alıştığımız için bu ifadeyi kullandım. Bir anda onun rollerinin olmadığını gördüm ve bu durum beni şaşırttı. Eray hocanın yaptığı müdahale, belki de iyi niyetli bir yaklaşım olarak değerlendirilebilir. Fakat bakıldığında, bu durum yanlış anlaşılmalara yol açabilir; ki zaten bu da yaşanmış. Forumda yapılan işlemler bireysel olduğu için, konu açılana kadar bu durumdan haberimiz olmuyor.

Forum kuralları gereği, yönetimde olsanız da kuralları isteğinize göre değiştirme hakkına sahipsiniz, buna bir itirazım yok. Ancak, hiçbir üyenin diğerlerine müdahale etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yönetici ya da yetkili olsanız dahi. Bu ifademi yanlış anlamanızı istemem. Sonuçta bu forumda özgür bireyleriz ve bu özgürlük, herkesin düşüncelerini ifade edebilmesi için önemlidir.

Hatalı bir durumda topluluğun huzurunu bozacak eylemlerden dolayı zaten cezamızı çekiyoruz; bu durumu kastetmiyorum. Profilimde görmek istediğim mesajları durdurabilirim ve görmek istemediğim mesajları silebilirim; ister bu mesajı bir yönetici yazsın, ister normal bir üye.

Tekrar ediyorum, açıklamalarımı çarpıtmayın. Sadece adımın geçmesinden ve benim sebep olduğuma dair hissettiğim üzüntüden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum. Forumun sağlıklı bir şekilde işlemesi için herkesin fikirlerini özgürce ifade edebilmesi ve bu ifadelere saygı gösterilmesi gerektiğine inanıyorum.
olayın senle alakası yok üzüleceğin bir durumda yok için ferah olabilir bırak üstüne alınması gerekenler alınsın senlik durum yok yunusum

Arka planda ne olduğunu bilmem, kim haklı, kim haksız olduğunu da bilmem mümkün değil. Fakat Hasan Hocam'ın foruma kattıkları ve katmaya çalıştıkları kimse tarafından göz ardı edilemez diye düşünüyorum. Umarım yakın zamanda tatlıya bağlanır.
valla arkaplanı ön planı yok hepsi konuda anlattığım gibi olayı küfür ettiğime kadar tarafsız anlattım. yalan söyldiğimi veya eksik anlattığımı düşünen yönetim üyelerinin hepsi konuya kanıtlarıyla beraber yorum yapabilirler herhangi bir şekilde alınmaca gücenmece olmaz yani benim için sıkıntı yok ben anlattıklarımın doğru olduğunu biliyorum.

Selamlar ben hasanmacit. 2-3 gündür yönetimden ayrılmam üzerine gelişen bir sürü olay oldu. Ben susma taraftarıydım ama erayın beni haksız yere banlaması beni konuşmaya itti. Öncelikle olayların başladığı zamana gidelim. 3 gün önce akşam saatlerinde whatsapp yönetim grubuna küfürlü bir ses attım (6-7 aydır attığım gibi). Bunun üzerine eray bir daha küfür etme tarzı bir şeyler yazdı. Ben tekrardan küfürlü bir ses attım. Mesajımı gruptan sildi. Dinlemeyebilirdi. Bende mesajımı kafana göre sileceksen yeni bir grup açalım dedim. Ardından küfür ederek beni yönetim grubundan attı. Hesabımı da pasif hale çekti. Bende bu yapılanı haksız bulduğum için yönetimden ayrılacağımı ilettim. Bana sakin ol sonra konuşalım geri gelirsin tarzı bildirimler ya da mesajlar attı diğer yönetim üyeleri aracılığıyla fakat bu saatten sonra yönetimde olmayacağım düşüncesi kafamda netti. Daha sonra yönetimden niye ayrıldın tarzı mesajlar oldu. Hiç birine cevap vermedim. Geçiştirdim. Sadece @YunusEmreOfficial 'in mesajına

diye yanıt verdim. Bunun üstüne bana bağış yapar gibi 1 aylık premium üyelik tanımladı ve şöyle bir mesaj attı.

Bende bu mesajı raporladım erayın benim profilime girip yorum yapmamasını ve premium üyeliği almasını istediğimi söyledim. Erayın mesajını da her üyenin kendi profilinde sil yetkisi olduğu gibi sildim. Eray kendi mesajını 2 kez tekrardan geri getirdi. Benim kararlarımı hiçe sayarak. Her üye kendi profilinde görmek istemediği mesajları silebiliyor ama ben silemiyorum.

Ben de daha sonra

diye bir post attım çünkü premium alacak bir şey yapmadım ve bu rankla haksız dolaşmak istemiyorum. Premium üyeliği istemediğim için bir yerlerinden uydurduğu maddelerle bknz:

Gelin maddelere bakalım.

Profilimde birinin mesajını görmek istememek veya bana verilen premium üyeliği reddetmek madde 39 ve 40'ı ihlal etmiş. Madem profilimizden istemediğimiz yazıları silemeyecektik bize niye sil diye buton koydunuz? Ayrıca yönetimde bulunduğum süre boyunca bana saygısızlık yapılmadığı sürece kimseye saygısızlık yapmadım. En son şikayet konusunda @ZoldyckWork ile aramda yaşanan olaya dayanarak beni yönetim tüzüğü madde 2 yede dayandırarak banlamış. Üye kendisi bana başlangıçta sert ve agresif bir cevap vermişti. Forum yöneticisi olarak forumun imajını koruma açısından herhangi bir yazıyı sineye çekip öyle yazmamış gibi davranamazdım. Beni alakasız maddelere dayandırarak 1 ay banlamak hangi adalete sığar? Ben bu foruma moderatör başvurusu yaparken buranın turuncu siteden daha adaletli olduğunu ve bu yüzden burada çalışmak istediğimi söylemiştim. Yönetim süresince yaptığım her şey ortada. Özgün içerikler, youtube kanalına videolar, hatta forumu silinmenin eşiğinden aldım. Karşılığında premium üyelik istemediğim için 1 aylığına banlandım.

Forum yönetim whatsapp grubunda herkes küfürlü konuşuyor çünkü orası foruma göre daha göz önünde değil ve samimi bir ortam. Orada küfür etmek ban sebebiyse forum yönetiminin tamamen banlanması lazım. Eray ve diğer yönetim üyeleri de küfürlü konuşuyor. Yani herkes arkadaşıyla samimi olduğu kişiyle küfürlü konuşabilir. Aranızda kimse yoktur ki ben küfürsüz konuşuyorum desin. Ben gidip erayın anasına bacısına sövmedim yani. Olaylar ben saygısız biriymişim gibi lanse ediliyor. Forumda olduğum süre boyunca üyelerin çoğu beni gördü, izledi, karşılıklı samimi saygılı bir ortam kurduk. Burada benim saygısız biri olduğumu, üyelere kötü davrandığımı düşünen biri varsa yorumlarda belirtebilir.

Ben bana yapılanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Her şeye rağmen forumda takılıp buradaki çevremle sohbette olmaya devam edecektim. Fakat artık bitti. Ben bu foruma bir daha girmeyeceğim. Paylaştığım konuların tümünün linkini kaldırdım. Youtube kanalında ses ve videosu bana ait olan videoların kaldırılmasını istiyorum aksi halde telif ve dava gibi yollara başvuracağım. Şu andan itibaren beni Multi üyelikten, Forumdaki konuların linkini kaldırmaktan geçerli bir sebeple banlayabilirsiniz. Bu saatten sonra banımın kaldırılması tekrardan foruma dönmek gibi bir düşüncem yok. Ben takılabileceğim bir sürü forum ve arkadaş bulabilirim ama bu forum benim gibi bir üyeyi 10 yıl daha bulamaz.

Tüm üyelere sevgiler ve saygılar herkes Allah'a emanet olsun. Benimle konuşmak için discord adresimi kullanabilirsiniz.
discord: hasanmacit​
hasanı x forumlarda yaptığı işleri ve çevresine nasıl davrandığı kadarıyla tanıyorum benim bildiğim hasan paylaşımcı komik çevresine faydalı olan biri diye biliyorum yani kimseye bir yalnışını görmedim duymadım ha birileri abuk subuk konuşursa normal olarak herkesin vermesi gereken tepkiyi verdiğini düşünüyorum böyle bitmesi açıkcası pek hoşuma gitmedi...

yorum yazan herkese teşekkür ederim. bazı kişileri nicklerden dolayı tanıyamasamda yazan herkesin beni desteklediğini görmek verilen görevi, yaptığım işleri doğru yaptığımın göstergesidir. çok onore oldum. fakat konunun başka yere kaymaması için de bu yorumu yapmam gerektiğimi düşündüm. konuyu açarken üyeleri foruma karşı kışkırtma, forumu kötülemek amacıyla açmadım. sadece bana cevap hakkı verilmeden yapılan muamelenin haksız olduğunu düşündüğüm için açtım. burası çok güzel bir forum. ben olsam da olmasam da güzel bir forum olacağına eminim. 1 kişinin yaptığı hatayı herkese yüklemek büyük haksızlık olur. o yüzden görevini hakkıyla yapan kimse bu konuyu üstüne alınmasın. ben yönetimdeki kişileri ailem gibi gördüm. aileler tartışır, kavga edebilirler, barışabilirler. ben ailemde gördüğüm yanlışı söylerim onlar bende gördüğü yanlışı söylerler ama haksızlığı kaldıramam. gerek gerçek hayatta gerek forumlarda gördüğüm haksızlığı her zaman söylemeye çalıştım. elimden geldiği kadar söyledim. yorumlarım silindi, hesaplarım banlandı. önemli olanın yanlışın üstünü örtmek değil de yanlışı çözmek olduğunu düşünüyorum. tekrardan hepinize yazdığınız yorumlar için teşekkür ediyorum.

Ceza almış kullanıcılar itirazını iletişim yoluyla yapabilir. @hasanmacit adlı üyenin yönetimden atılma sebebini buradan açıklamayacağım. Kendisi şikayet konusunda kendisini haklı gösterecek şekilde olayları çarpıtmış ancak kendisi neden yönetimden atıldığını biliyor. İnsanlar istemediği şeyler olunca çirkinleşip dolaylı şekilde laf sokarak sitede içerik girmesi kabul edilemez. Aynı davranışları sergileyen herkes geçmişte cezalandırıldı. Ayrıca normal şartlarda bu davranışlarından ötürü daha fazla ceza alması gerekirken kendisine siteyi kullanmaya devam etme imkanı sunduk fakat üyeyken bile agresif tavırlar sergileyerek üyelere karşı acaba yönetimde sorun mu var algısını aşılamaya çalıştı. Örnekler;

Ayrıca üyelerimiz profillerinden istediği kişinin mesajını silmekte özgürdür. Yönetici veya üye fark etmez. Fakat gidipte silme gerekçesine saçpa sapan şeyler yazarsanız bu ceza sebebi olur. Konudaki arkadaş buradan maduriyet çıkartmaya çalışmış.

Yazdığı profil mesajında 15 şubatta geri döneceğini belirtti.
Cezası da o tarihte son bulacak. Eğer forum üyelerini ve ekibi daha fazla kışkırtırsa moderasyon dosyasına neden görevden alındığı ses kayıtlarıyla beraber kendisine iletildi. Bu davranışlara devam etmesi durumunda yönetim olarak cevap hakkı doğacak atılan iftiralara yanıt olarak kendisine detaylı şekilde ilettiğimiz atılma metnini genelde duyuru olarak paylaşmak zorunda kalacağız. Bunu yapmıyoruz çünkü gizlilik bizim için en önemli kriterdir. Kimsenin adının karalanmasını, üyeler karşısında mahçup bırakılmasını istemeyiz. Varsın kendisi böyle atıp dursun.

Hatalı kendisi olmasına ve görevini düzgün yapmamasına rağmen site geneline sorunun yayılmaması için eskisi gibi sıcak davranmaya özen gösterdiğim ve eski günlerin hatrına yaptığım jeste karşılık şuraya yaptığı terbiyesizliğe bir tane örnek bırakıyorum. Bunu herhangi bir üye için yapsa yine ceza sebebidir.
Ekran Resmi 2025-01-15 15.47.03.webp

Madde 39 ve Madde 40 kuralları açıktır.
Hizmet Sözleşmesi ve Kurallar

Profil mesajımdan yazdığımı tekrarlıyorum;
Gizlilik kurallarımız bellidir. Bunların ihlali yaptırım sebebidir. Üyelerimizden ricam lütfen ekipten ayrılan/çıkartılan kişilerle ilgili soru sormayınız. Hem bizi hem de ilgili kişiyi zor duruma sokabilir.

Kimse kurallardan üstün değildir. Hatasını kabul eden herkese kapı açıktır ancak madur edebiyatı yapanlar ve dolaylı yoldan gerilimi yaymaya çalışanlara fırsat verilmeyecektir.

Not: Şikayet konusunun devamını şimdi okudum. Youtube videoları kaldırılmıştır. Ayrıca yazdığı diğer çirkin şeylerden ötürü cezası 3 ay daha uzatılmıştır.

Kendisine yönetim ekibi olarak şans verdik. Ekibimizdeki çoğu kişinin karşı çıkmasına rağmen ben kabul edilmesi için diretmiştim. Konu içerisinde ve moderatör başvurusunda diğer sitelerde yaşadığı haksızlıkları dile getirmişti. Konusunda da yazmış zaten. Geldiğimiz nokta gösteriyor ki gittiği yerde neden tutunamadığını daha iyi anlamış olduk.

Paylaştığım konuların tümünün linkini kaldırdım
Zaten kendisi forum üyelerini düşünseydi bu tarz yollara gitmezdi. Yaptığı hatanın farkına varıp uzlaşma yolunu tercih edebilirdi. En ufak sorunda forum üyelerini madur edecek eylemler yapması kabul edilebilir değil zaten geçmişte sırf bu sebepten ötürü süresiz uçurduğumuz hesaplar oldu. MMO Tutkunları uzun süredir yayın hayatına devam ediyor. Kimsenin karşısında eğilecek, geri adım atacak halimiz yok. Ayrıca bu şekilde hak aranmaz tam tersine aldığı cezayı arttırır. Böyle eylemleri çocuk bile yapmaz. Yazık....

Ayrıca şu duyurumuzu okuyabilirsiniz;

Son düzenleme:
Çözüm
Geri