merhabalar bunu kurmaya çalıştım fakat açtığım yardım konusundaki hatayı alıyorum, bilginiz var mı?
en aşşağılara scrollbarı çek orada o fark edememen normalquest_lua.cpp://search {NULL, NULL} };
bunu arat demiş, gamesrc içerisinde bütün dosyaları tarattım fakat böyle bir şey yok![]()
build etmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum parantezi kapatmama rağmen build alırken hata veriyor çok ilginç.en aşşağılara scrollbarı çek orada o fark edememen normal![]()
{ NULL, NULL }
};
CQuestManager::instance().AddLuaFunctionTable("pc", pc_functions);
}
#ifdef ENABLE_VOTE_FOR_BONUS
{"can_get_bonus_vote", "pc_can_get_bonus_vote"},
{"set_bonus_for_vote", "pc_set_bonus_for_vote"},
#endif
}
build etmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum parantezi kapatmama rağmen build alırken hata veriyor çok ilginç.
questlua_pc:{ NULL, NULL } }; CQuestManager::instance().AddLuaFunctionTable("pc", pc_functions); } #ifdef ENABLE_VOTE_FOR_BONUS {"can_get_bonus_vote", "pc_can_get_bonus_vote"}, {"set_bonus_for_vote", "pc_set_bonus_for_vote"}, #endif }
16604 eklentisini görüntüle
{ NULL, NULL }
hangisi ile değişebilirim?bu arada sende POINT_DOUBLE_DROP_ITEM efsunu yok sanırsam doğru görebildiğim kadarıyla onu farklı bir efsunla değiştir
POINT_HORSE_SKILLbonuslara char.cppden bakıyorsun bildiğim kadarıyla oradan bulup bonus kodunu kopyalayıp varolanla değiştir
mesela POINT_HP yi artırsın test amaçlı dene
at skil levelini artıracaksın öyle yaparsan bildiğim kadarıyla olur test amaçlı dene build alPOINT_HORSE_SKILL
ile değiştirsem problem yaratır mı acaba?![]()
at skil levelini artıracaksın öyle yaparsan bildiğim kadarıyla olur test amaçlı dene build al
gerekli düzenlemeleri yaptım şimdi ise bu hatayı alıyorum.client tarafında localeinch ve pythonapplicationmodule dosyalarına ekleme yapmamışsın
0427 03:47:04027 ::
networkModule.py(line:197) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:177) __hybrid_import
system.py(line:142) _process_result
introSelect.py(line:24) <module>
system.py(line:177) __hybrid_import
networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.IndentationError'>:unindent does not match any outer indentation level (uiAffectShower.py, line 373)
0427 03:47:04027 :: ============================================================================================================
0427 03:47:04027 :: Abort!!!!
373. satırda ne var ss atgerekli düzenlemeleri yaptım şimdi ise bu hatayı alıyorum.
syserr.txt:0427 03:47:04027 :: networkModule.py(line:197) SetSelectCharacterPhase system.py(line:177) __hybrid_import system.py(line:142) _process_result introSelect.py(line:24) <module> system.py(line:177) __hybrid_import networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.IndentationError'>:unindent does not match any outer indentation level (uiAffectShower.py, line 373) 0427 03:47:04027 :: ============================================================================================================ 0427 03:47:04027 :: Abort!!!!