Yardım visual studio ile ilgili hata ?

• Konuyu açan Konuyu açan gorlami
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 55
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

gorlami

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, dün 1.5 - 2 saat bu sorunla uğraştım fakat bir sonuç elde edemedim. sv geliştirme bu linkten ilerleyerek files geliştirmeye çalışıyordum. epeyce yeniyim kusura bakmayın. 4. videodan devam ederken bıraktığım resimdeki sorunla karşılaştım. benzer sorunla karşılaşan ya da sorunun çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ? şimdiden teşekkür ederim

Dosya Eklentileri

• Ekran Görüntüsü (1).webp
    Ekran Görüntüsü (1).webp
    10,2 KB · Gösterim: 21
Merhaba,
Hangi visual studioyu kurdunuz bilmiyorum. Ancak visual studio installerde kurulum yaparken paketler seçiyoruz. Hangi alanda geliştirim yapacağınıza bağlı olarak. Örnek olarak pythonla yapay zeka, pythonla mobil programlama, c++ masaüstü programlama gibi gibi, sanırım sizinde bu eksik.
Tam olarak aşağıdaki görselden bahsediyorum.
vs-installer-workloads.webp

Bu sayfaya tekrar gelebilmek için visual studio installeri açın yüklü değilse sürümünüze uygunu yükleyin. Daha sonra hangi sürümünüz yüklü görünür karşısında seçenekler olur düzelt, yükselt, onar ve değiştir gibi. Değiştir diyerek bu sayfaya gelirsiniz. C++ la ilgili zaten mantıklı düşünürseniz anlarsınız 1 2 paket var yüklemen gereken. Bunları yüklediğinde sorunun çözülür.

Merhaba,
Hangi visual studioyu kurdunuz bilmiyorum. Ancak visual studio installerde kurulum yaparken paketler seçiyoruz. Hangi alanda geliştirim yapacağınıza bağlı olarak. Örnek olarak pythonla yapay zeka, pythonla mobil programlama, c++ masaüstü programlama gibi gibi, sanırım sizinde bu eksik.
Tam olarak aşağıdaki görselden bahsediyorum.
20078 eklentisini görüntüle
Bu sayfaya tekrar gelebilmek için visual studio installeri açın yüklü değilse sürümünüze uygunu yükleyin. Daha sonra hangi sürümünüz yüklü görünür karşısında seçenekler olur düzelt, yükselt, onar ve değiştir gibi. Değiştir diyerek bu sayfaya gelirsiniz. C++ la ilgili zaten mantıklı düşünürseniz anlarsınız 1 2 paket var yüklemen gereken. Bunları yüklediğinde sorunun çözülür.
Öncelikle ilgilenip yanıtladığınız için teşekkür ederim fakat dediğiniz eklentiyi kurmama rağmen sorun devam ediyor

Öncelikle ilgilenip yanıtladığınız için teşekkür ederim fakat dediğiniz eklentiyi kurmama rağmen sorun devam ediyor
Rica ederim. Umarım çözeriz.
Öncelikle şunu anlayalım. İlk videolardaysanız. Oradaki dosyalar 2013 ile derleniyor. Siz 2019 ile derlemeye çalışıyorsunuz. Sürüm uyuşmazlığı olabilir.
2.si doğru paketleri yüklediğinize eminmisinz.

4. videodayım. aslında c++ game development paketini kurunuz diye belirtmiş videoda ama öyle bir paket bulamadım. bu arada eğer tüm paketleri kurduğumda sorun çözülecekse bunu da deneyebilirim bir kaç uygulama silip
Rica ederim. Umarım çözeriz.
Öncelikle şunu anlayalım. İlk videolardaysanız. Oradaki dosyalar 2013 ile derleniyor. Siz 2019 ile derlemeye çalışıyorsunuz. Sürüm uyuşmazlığı olabilir.
2.si doğru paketleri yüklediğinize eminmisinz.

Dosya Eklentileri

• Ekran Görüntüsü (2).webp
    Ekran Görüntüsü (2).webp
    75,8 KB · Gösterim: 1
4. videodayım. aslında c++ game development paketini kurunuz diye belirtmiş videoda ama öyle bir paket bulamadım. bu arada eğer tüm paketleri kurduğumda sorun çözülecekse bunu da deneyebilirim bir kaç uygulama silip
Dediğim gibi paketiniz doğru ama sürümünüz v143 ama xx2008.sln olduğunu gördüm. Sanırım 2013 ama 2022 bile olsa dosyayı açması lazım dosyayı açıp derleyemiyosanız. Sürümünüzü düşürmenizi öneririm. Eğer sürüm yükseltme yapmadıysanız. İlerleyen videolarda 2019a yükseltme yapıyor. Ancak daha baştasınız. 2022 dursun silmeyin 2013 bulup indirmeyi deneyin ve kurarken bu paketleri seçip kurun. Birde öyle deneyin

Geri