- Ticaret Puanı
- 6
iyi geceler teşekkür ederimkullandıkça zamanla anlaşılır yinede çabalarınız sonuşlandığına sevindim iyi günler dilerim
iyi geceler teşekkür ederimkullandıkça zamanla anlaşılır yinede çabalarınız sonuşlandığına sevindim iyi günler dilerim
inşallah hallederim şuanlık arşive attım denemedim bişeyO kadar uzun zamandır istekli bir şekilde arıyorsun ki bulduğuna sevindim, umarım kullanırken istediklerini yapabilirsin çünkü Koray'ın ilk paylaştığı dönemde sağlıklı bir şekilde kullanmayı başarmak için bir süre mesai harcayıp vazgeçmiştim diye hatırlıyorum, sen bu kadar istekli arayınca bütün arşive bakmıştım ama muhtemelen silmişim, gözün aydın.
rica ederimPqylasim icin teşekkürler..Bu acmak olayanı tunga iyi bilir ona sormak gerkiyor
rica ederimPaylaşım İçin Teşekkür Ederim.
eyvallah oldu valla sonundaHasan hocam hayırlı olsun sonunda istediğin oldu kalbi güzel adam
Hasan hocam kurulum videosu gelir mi bilmeyenler için? Yada @Whistle hocamdan bizlere armağan eder mieyvallah oldu valla sonunda
Hasan hocam kurulum videosu gelirmi bilmeyenler için? Yada @Whistle hocamdan bizlere armağan edermi
anlatımı var video çekeceğimi sanmıyorum.Hasan hocam kurulum videosu gelir mi bilmeyenler için? Yada @Whistle hocamdan bizlere armağan eder mi
saolasın canımHayırlı olsun hasanım
Neyi bozuk?dosyalar bozuk
çalıştırmak için uğraşmak lazım chat gptden anticheat yazdırmaya benzemiyordosyalar bozuk
dosyaalr sahibi gibiçalıştırmak için uğraşmak lazım chat gptden anticheat yazdırmaya benzemiyor
kurulumu yaptım fakat sürekli hata veriyor sen krudun muNeyi bozuk?
Bu bozuk demek değil, kurulu dosyalar var, Koray'ın Diamas filesini inceleyebilirsin.kurulumu yaptım fakat sürekli hata veriyor sen krudun mu
korayın yazdığı yazıyı okumamışsın yorumda konuşuyon. c++17 aşağısıysa çalışmaz. düz dosyalarda denemediği için uyumluluk problemleri çıkarabilir. her yerde yardımcı olamam ya. ben paylaştım uyarlayan kullansın.dosyaalr sahibi gibi
kim kurmuşda görsel atmış
diamas filesde kurulu ama çok farklı şekilde kurulu öyle karşılaştır yap olmuyor.Bu bozuk demek değil, kurulu dosyalar var, Koray'ın Diamas filesini inceleyebilirsin.