TS3 WEB PANEL SORUNU

• Konuyu açan Konuyu açan kelebeketkisi
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 144

kelebeketkisi

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar merhaba internetten indirdiğim ts3 web panel giriş yapamıyorum her şey doğru fakat bu hatayı veriyor. Bunu nasıl çöze bilirim.

Error in connect() on line 3914: host isn't a ts3 instance!
Error in login() on line 2306: script isn't connected to server

Merhaba,

Teamspeak 3 (TS3) sunucunuza web panelinizden erişim sağlamak istiyorsanız, sunucunun güvenlik duvarı veya TS3 yapılandırması nedeniyle bağlantı engelleniyor olabilir.

Sorunu çözmek için:
  1. TS3 ServerQuery Whitelist Güncellemesi
    TS3 sunucunuzda query_ip_whitelist.txt dosyasına web panelinizin IP adresini ekleyin.
    • Dosya konumu: teamspeak3-server/ dizininde bulunur.
    • İçerisine web panelinizin IP adresini ekleyin ve sunucuyu yeniden başlatın.
  2. Güvenlik Duvarı (Firewall) Ayarları
    Eğer sunucunuzda bir güvenlik duvarı (iptables, ufw, firewalld) aktifse, TS3 ServerQuery bağlantı noktasını (varsayılan: 10011) web panelinizin IP’sine açmalısınız:

Kod:
    Genişlet Daralt Kopyala
    sudo iptables -A INPUT -s PANEL_IP_ADRESI -p tcp --dport 10011 -j ACCEPT
    sudo iptables-save > /etc/iptables/rules.v4
    Veya UFW kullanıyorsanız:
    Kod:
    Genişlet Daralt Kopyala
    sudo ufw allow from PANEL_IP_ADRESI to any port 10011
  3. TS3 Query Kullanıcı Yetkilendirme
    Web paneliniz TS3 API’ye erişmek için ServerQuery kullanıyorsa, doğru kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptığınızdan emin olun.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra web panelinizin TS3 bağlantısını test edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, hata mesajını paylaşarak detaylı destek alabilirsiniz.

Hocam denedim fakat olmuyor web sitesi ile alakalımı yoksa vds kurduğum teaspeakdemi bir problem oluyor anlamadım.

unable to resolve host İP ADDRESİM: No address associated with hostname Hatası alıyorum yazdığım zaman komutları 3 farklı vds aldım başka firmalardan hepsi aynı hatayı verdi sorun bendemi Ubuntu 20.04 Kullanıyorum.

Tamamdır hocam yazıcam. mesaj yazdım sizinki geldi o sıra :D şansıma teşekkürler tekrardan.
Manuel olarak TeamSpeak sunucusuna veya YaTQA üzerinden panele bağlanabiliyorsan hosting sunucusunda bir problem var demektir. Destek ekibine durumu anlatın, muhtemelen bağlantı kapalı diyeceklerdir. Daha önce bu durumu yaşamıştım. O yüzden paneli hosting sunucusuna değilde VDS/VPS sunucusuna kurmak daha mantıklı. LAMP, LEMP veya CyberPanel gibi kontrol paneli kurulumu yapıp kendi sunucunuza TeamSpeak panel kurulumu yapabilirsiniz.

Manuel olarak TeamSpeak sunucusuna veya YaTQA üzerinden panele bağlanabiliyorsan hosting sunucusunda bir problem var demektir. Destek ekibine durumu anlatın, muhtemelen bağlantı kapalı diyeceklerdir. Daha önce bu durumu yaşamıştım. O yüzden paneli hosting sunucusuna değilde VDS/VPS sunucusuna kurmak daha mantıklı. LAMP, LEMP veya CyberPanel gibi kontrol paneli kurulumu yapıp kendi sunucunuza TeamSpeak panel kurulumu yapabilirsiniz.
Valla hocam destek yazdım şimdi cevap bekliyorum. dediğiniz gibi büyük ihtimal ile vds sunucuma kurucam olmazsa teşekkür ederim yardımınız için iyi günler iyi geceler dilerim.

Geri