S samed0106 Üye Üye Mesaj 83 Çözümler 5 Beğeni 12 Puan 429 Ticaret Puanı 0 19 Eylül 2024 #1 Test serverdeyken sunucuda ne hasar alabiliyorum ne hasar verebiliyorum bunu kapatabiliyor muyuz?
allien *__* Premium Üye MT Üye Mesaj 226 Çözümler 12 Beğeni 68 Puan 499 Ticaret Puanı 0 19 Eylül 2024 #2 gm hesabına vuramıyor olabilirsin normal karakter oluşturup dene lütfen. samed0106 demiş ki: Test serverdeyken sunucuda ne hasar alabiliyorum ne hasar verebiliyorum bunu kapatabiliyor muyuz? Hepsini görmek için tıklayın... Upvote 0 Downvote
gm hesabına vuramıyor olabilirsin normal karakter oluşturup dene lütfen. samed0106 demiş ki: Test serverdeyken sunucuda ne hasar alabiliyorum ne hasar verebiliyorum bunu kapatabiliyor muyuz? Hepsini görmek için tıklayın...
S samed0106 Üye Üye Mesaj 83 Çözümler 5 Beğeni 12 Puan 429 Ticaret Puanı 0 19 Eylül 2024 #3 gm hesabında düzenleme yaştıgım için kolayıma geliyor gm hesapla mob metin hiç birşeye hasar atamıyorum yok mu bunun düzenlenmesi bir yerde. allien demiş ki: gm hesabına vuramıyor olabilirsin normal karakter oluşturup dene lütfen. Hepsini görmek için tıklayın... Upvote 0 Downvote
gm hesabında düzenleme yaştıgım için kolayıma geliyor gm hesapla mob metin hiç birşeye hasar atamıyorum yok mu bunun düzenlenmesi bir yerde. allien demiş ki: gm hesabına vuramıyor olabilirsin normal karakter oluşturup dene lütfen. Hepsini görmek için tıklayın...
pasha37 Üye Üye Mesaj 73 Çözümler 3 Beğeni 148 Puan 714 Ticaret Puanı 0 20 Eylül 2024 #4 oyun seçeneklerinden pvp modunu serbeste alın Upvote 0 Downvote
EjderBey Üye Üye Mesaj 106 Çözümler 4 Beğeni 196 Puan 719 Ticaret Puanı 0 20 Eylül 2024 #5 oyun seçeneklerinden düşmanıda açıp bi deneyin belki pasha nın dediği gibi serbestte olabilir ama olmazsa düşmanı açıp deneyin Upvote 0 Downvote
oyun seçeneklerinden düşmanıda açıp bi deneyin belki pasha nın dediği gibi serbestte olabilir ama olmazsa düşmanı açıp deneyin
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 361 Çözümler 16 Beğeni 590 Puan 809 Ticaret Puanı 0 20 Eylül 2024 #6 EjderBey demiş ki: oyun seçeneklerinden düşmanıda açıp bi deneyin belki pasha nın dediği gibi serbestte olabilir ama olmazsa düşmanı açıp deneyin Hepsini görmek için tıklayın... char_battle.cpp gir mesela şöyle birşey var olabilir CHARACTER: Damage içinde veya Attack içinde if (test_server) SendDamage(DAMAGE_BLOCK) SendDamage’yi ve aldığı argümanları kontrol et işte olduğum için hatırladığım kadarıyla yazdım. Eğer öyle birşey varsa koşulu şöyle değiştir if (test_server && !IsGM()) Son düzenleme: 20 Eylül 2024 Upvote 0 Downvote
EjderBey demiş ki: oyun seçeneklerinden düşmanıda açıp bi deneyin belki pasha nın dediği gibi serbestte olabilir ama olmazsa düşmanı açıp deneyin Hepsini görmek için tıklayın... char_battle.cpp gir mesela şöyle birşey var olabilir CHARACTER: Damage içinde veya Attack içinde if (test_server) SendDamage(DAMAGE_BLOCK) SendDamage’yi ve aldığı argümanları kontrol et işte olduğum için hatırladığım kadarıyla yazdım. Eğer öyle birşey varsa koşulu şöyle değiştir if (test_server && !IsGM())