TEmreAta - MartySama 5.7 Directx9 Geliştirme Günlüğü

• Konuyu açan Konuyu açan TEmreAta
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 251

TEmreAta

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar arkadaşlar öncelikle ben Emre uzun zamandan beri oynadığım metin2de mesleğim sebebiyle uzun uğraşlar ve emekler sonucunda oyun yapısını geliştirmeye hata düzeltmeleri yapmaya başladım umarım sağlam bir official files çıkarabiliriz ve umarım bilgilerimi dahada geliştirebilirim. Yaptığım adımları detaylandırarak her bir sistemi sizlerle paylaşacağım. (Ekstra olarak ilerleyen zamanlardada asıl kendi alanım olan web panelide geliştirip siz değerli forum halkına armağan edeceğim)

Kullanılan Altyapı :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Mysql 8
VS2022

Altyapı olarak @hasanmacit tarafından paylaşılan MartySama 5.7 Directx9 filesi kullanıcam.

Adsız.webp

Merhabalar arkadaşlar öncelikle ben Emre uzun zamandan beri oynadığım metin2de mesleğim sebebiyle uzun uğraşlar ve emekler sonucunda oyun yapısını geliştirmeye hata düzeltmeleri yapmaya başladım umarım sağlam bir official files çıkarabiliriz ve umarım bilgilerimi dahada geliştirebilirim. Yaptığım adımları detaylandırarak her bir sistemi sizlerle paylaşacağım. (Ekstra olarak ilerleyen zamanlardada asıl kendi alanım olan web panelide geliştirip siz değerli forum halkına armağan edeceğim)

Kullanılan Altyapı :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Mysql 8
VS2022

Altyapı olarak @hasanmacit tarafından paylaşılan MartySama 5.7 Directx9 filesi kullanıcam.

20470 eklentisini görüntüle
Sabır ve başarılar dilerim.

Eklenen Sistemler:
Genişlet Daralt Kopyala
#define ENABLE_DAMAGE_BAR
#define ENABLE_VIEW_TARGET_MONSTER_HP
#define ENABLE_POISON_GAUGE_SYSTEM
#define ENABLE_HEALTH_PERCENT_SYSTEM

Geri