Türknet Hizmet Memnuniyeti

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 31
  • Gösterim Gösterim 230
Türknet iyi hoşta yılda 3-5 kere zam yapıyor.
Geçen gün Comnet'e geçiş yaptım yıllık peşin ödeyerek.
Gigafiber altyapım olsa yine Türknet'e geçerim.
1 yıllık peşin ödeme seçeneğiyle daha ucuzdan 1 yıllık ödeyebiliyorsun zamdan da etkilenmezsin

Ne güzel hızlar bunlar ankaranın orta yerinde(bahçelievler) rezil bir internet kullanıyorum, 5ü kerenyetkili aradım gelemediler hep bir işleri çıktı...

altyapı yoksa geçiremezler :D vodafone de pişmanlıktır valla allah yardımcın olsun
Altyapı var işin garibide orası fiber daha yeni geldi. Bağlatanlar var. Köyün nerdeyse tamamı. Hattımda vodafoneydi o yüzden kamyanpa yapmışlardı geçmiştim. Çok pişmanım ama idare ediyorum. Hattı türkcele geçirdim oda çekmemeye başladı o yüzden böyle birşey görünce mantıklı geldi hem hızı da çok iyi söylediklerinize göre.
fiber yoksa imza toplanması lazım ama onun içinde çok hane isteniyor ve imzalar toplansa çalışma başlatılsa bile 1 yılı geçer yapmaları yani köyde 35 aldığına şükret knk

Köyde ilk bağlatırken 50 ye kadar destekliyo diyolardı sonra işte muhtarlık seçimlerinden sonra fiber getirdiler. İlçeye yakınız biraz o yüzden ilgileniyolar. Birde nerdeyse 3 5 yıldır imza toplanıyo gönderiliyor. 🤣🤣 Ama ben yıllardır internet kullanıyorum.

Merhaba @hasanmacit,

Turknet'e tekrar hoş geldin, destek konusuna diyecek hiç bir lafım yok çünkü dediğin gibi 5 dakika da dönüyorlar uzaktan halledilebilecek bir konuysa zaten çözülüyor, değilse bile ertesi günü saha ekibi geliyor. 1000 download/upload kullanıyorum neredeyse 1 sene olacak, video yüklemek için 3 gün pcyi açık bırakıp dokunmayan insanlardık. Bir anda saniyede yüklenen devire geldik, keşke aktif olduğum dönemlerde böyle bir hizmet olsaydı.

Kod konusuna gelecek olursak benim vereceğim kod daha fazla indirim veriyor, lütfen benden talep ediniz 😂😂

İyi forumlar.

Varlık içinde yokluk çekerek bir hayat yaşamaya mahkum ediliyoruz ne gıcık bir şey. Çağa ayak uydurmak bu kadar zor olmamalı, itibardan tasarruf olmuyor ama diğer her şeyden oluyor. Modern dünyanın en temel unsurlarından biri olan internet konusunda bile bu kadar geri kalmış olmak aşırı can sıkıcı :confused: .

Ekran Alıntı323sı.webp

Varlık içinde yokluk çekerek bir hayat yaşamaya mahkum ediliyoruz ne gıcık bir şey. Çağa ayak uydurmak bu kadar zor olmamalı, itibardan tasarruf olmuyor ama diğer her şeyden oluyor. Modern dünyanın en temel unsurlarından biri olan internet konusunda bile bu kadar geri kalmış olmak aşırı can sıkıcı :confused: .

20195 eklentisini görüntüle
Herkese aynı fiyatmı çıkıyo noluyo 🤣🤣
Bana 50 gösteriyo ve aynı fiyat

Geri