- Ticaret Puanı
- 0
selam arkadaslar turkce karakter kullanınca ?? cıkıyor bunun cozumu varmıdır files global oldugu ıcınmı boyle
mob_proto.sql de herhangi bir npc nin ismini değiştir, reload p yapıp yeniden çağır.Değişmiyorsa sorunun pack mob_protodur. O da açılmıyor.buyrun bu mop proto pack ıcındekı orjınal fakat ben acamadım nedense item proto turkce sorunu yok fakat mop protu bi turlu yapamadım
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
yok malesef olmuyor bunun cozumu varmıdır pekimob_proto.sql de herhangi bir npc nin ismini değiştir, reload p yapıp yeniden çağır.Değişmiyorsa sorunun pack mob_protodur. O da açılmıyor.
Warez files kullanmayın.yok malesef olmuyor bunun cozumu varmıdır peki
buyrun ıcınde tum dosyalar var acıp kapatmaya yarıyanmob_names.txt ve mob_proto.txt atar mısın?
paylasılan dosyada kapatıyorum fakat olmuyor nedense mysql bi turlu degısmıyorWarez files kullanmayın.
mob_proto yu kapatmışlar ama proto kapatıcı yok.
Dosyalarının arasında mob_names.txt ve mob_proto.txt + dump_proto varsa onunla kapatmayı dene
Ama sql den çektiği içinde biraz saçma olmuş olur.
evet ben zaten dedıklerınızı yaparak ılerlemeye calısıyorum item proto da dedıklerınızı yaparak duzenleme sorunsuz Yaptım sıze attıgım dosyalar hıc oynanmamıs orjınal dosyalar bu dedıgınız adamları yapıncada olmuyor malesefÖnceki mesajımda da belirttiğim gibi, protonun kodlama dili yanlış olduğu için Türkçe karakteri otomatik olarak bozuyor büyük ihtimalle.
Bu senin verdiğin proto:
9004 eklentisini görüntüle
Bu da benim kullanmış olduğum:
9005 eklentisini görüntüle
Bu durumda yapman gerekenler sırasıyla;
1-) mob_names.txt dosyasını aç.
2-) Kodlama dilini ANSI olarak değiştir.
3-) Daha sonra ismi bozuk olan bütün mobların adını düzelt ve kaydet.
4-) Son olarak mob_names.txt ve mob_proto.txt dosyasını sunucuya yükle ve daha sonrasında dump proto ile kapatıp pack içine at.
Dediklerimin sonunda kapatıp pack içine attın mı? Navicatta görünen isime pek takılma.evet ben zaten dedıklerınızı yaparak ılerlemeye calısıyorum item proto da dedıklerınızı yaparak duzenleme sorunsuz Yaptım sıze attıgım dosyalar hıc oynanmamıs orjınal dosyalar bu dedıgınız adamları yapıncada olmuyor malesef
evet denedım hatta şöyle birşey yaptım mobları sıldım 2.3 mob kodu uzerınde deneme yaptım fakat sonuc aynıDediklerimin sonunda kapatıp pack içine attın mı? Navicatta görünen isime pek takılma.
txt yapa bılırsek sorun cozule bılırmiWarez files kullanmayın.
mob_proto yu kapatmışlar ama proto kapatıcı yok.
Dosyalarının arasında mob_names.txt ve mob_proto.txt + dump_proto varsa onunla kapatmayı dene
Ama sql den çektiği içinde biraz saçma olmuş olur.
Mantıken şuanda da çözülmesi lazım.txt yapa bılırsek sorun cozule bılırmi
evet sql uzerınden dırek olarak degısınce oluyor sadece turke karakter yapınca ?? gibi gozukuyor eren3 filesini kullanıyorum artı item protoda turkce karakter sorunu yaşamıyorum fakat mop proto nedense olmuyorMantıken şuanda da çözülmesi lazım.
Türkçe karakter kullanmadan bir mobun ismini değiştirip oyunda değiştiğini görebiliyor musun?
any veya tw verebilir misin özeldenevet sql uzerınden dırek olarak degısınce oluyor sadece turke karakter yapınca ?? gibi gozukuyor eren3 filesini kullanıyorum artı item protoda turkce karakter sorunu yaşamıyorum fakat mop proto nedense olmuyor