Sunucularınızın Google, Facebook, Instagram Reklamlarını Yönetebilirim

ENESTALHABRAND

Üye
Üye
Mesaj
2
Beğeni
0
Puan
413
Ticaret Puanı
0
Selamlar. 8 yılı aşkın bir zamandır Google reklamcılığı, Business Manager (Facebook&Instagram) reklamcılığı ve SEO ile ilgileniyorum. Projelerinize özel olarak reklam hesaplarınızı kurabilir, optimizasyon sağlayabilir, uçtan uca reklam hesaplarınızı yönetebilirim.

Portfolyomda birçok kurumsal markanın yanısıra, Android ve IOS cihazlarda globalde 100 bini aşkın indirmeleri olan MMORPG ve Hyper Casual oyunlar mevcuttur.

Neler Yapabilirim?
  • Reklam stratejilerinizi doğru kurgulayarak, hedef kitlenize ulaşmanızı sağlıyorum.
  • Metin2'nin hedef kitlesini analiz ederek, doğru mesajlarla etkili reklamlar oluşturuyorum. Bu sayede, potansiyel oyunculara ulaşmanız kolaylaşıyor.
  • Reklam bütçenizi en verimli şekilde kullanarak, gereksiz harcamaları minimize ediyor ve yatırım getirinizi maksimize ediyorum. Her bir kuruşunuzun karşılığını almanızı sağlıyorum.
  • Google, Facebook ve Instagram gibi platformlarda reklam performansınızı sürekli izliyor, analiz ediyor ve gerektiğinde hızlı müdahalelerde bulunuyorum. Bu sayede, kampanyalarınızın başarısını artırıyorum.
  • SEO tecrübem sayesinde, reklam kampanyalarınızı organik arama sonuçlarıyla entegre ederek, web sitesi trafiğinizi ve kullanıcı deneyiminizi artırıyorum.
Aktif olarak reklam hesaplarını yönettiğim 1-2 markanın Business Manager ekran görüntüsünü aşağıya iletiyorum.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde, aylık 24 bin TL’lik bir harcamaya, 400 bin TL’ye yakın bir satış gerçekleştirildi. Sipariş başına ortalama 45 TL harcandı. Dönüşüm performansının artırılması için farklı kreatifler, a/b testleri, yeniden hedefleme ve sektörün dinamikleri ile ilgili farklı kurgular planlanarak denendi.
1720508623888.webp


Aşağıdaki ekran görüntüsünde, aylık 21 bin TL harcamaya 237 bin TL alışveriş dönüşüm değeri sağlandı. Kampanya optimizasyonunda ROI analizi kullanılarak, bütçe dağılımı ve anahtar kelime stratejileri sürekli olarak revize edildi. Negatif anahtar kelimelerin belirlenmesi ve hedef kitle optimizasyonu gibi adımlarla kampanya performansı artırıldı. Dönüşüm oranlarını artırmak için yeniden hedefleme ve dinamik reklam stratejileri uygulandı.
1720508672895.webp


Detaylı bilgi almak isteyenler DM gönderebilir veya konu altına yorum yazabilir.
 
Üst