murobbs Üye Üye Mesaj 143 Beğeni 65 Puan 446 Ticaret Puanı 0 7 Mayıs 2020 #1 Mount anda Balde ve gmod oyunlarında yapmışlığım çoğu oyundada yapılıyor cs1.6 da yapmışlar Valve bunu önlemiyecek mi? tabi 5 dk sonra oyundan atıyor ama neyse : D
Mount anda Balde ve gmod oyunlarında yapmışlığım çoğu oyundada yapılıyor cs1.6 da yapmışlar Valve bunu önlemiyecek mi? tabi 5 dk sonra oyundan atıyor ama neyse : D
pBeezy Üye Üye Mesaj 12 Beğeni 5 Puan 290 Ticaret Puanı 0 7 Mayıs 2020 #2 5 Dakika sonra oyundan atıyorsa ne gerek var yapmaya?
murobbs Üye Üye Mesaj 143 Beğeni 65 Puan 446 Ticaret Puanı 0 7 Mayıs 2020 #3 pBeezy demiş ki: 5 Dakika sonra oyundan atıyorsa ne gerek var yapmaya? Hepsini görmek için tıklayın... Hackerlerın durumu kredi kartım olsa alacamda oyuna çık gir umrumda değil sadece RP yapamıyorum.
pBeezy demiş ki: 5 Dakika sonra oyundan atıyorsa ne gerek var yapmaya? Hepsini görmek için tıklayın... Hackerlerın durumu kredi kartım olsa alacamda oyuna çık gir umrumda değil sadece RP yapamıyorum.