Yardım Srcsiz files de quest değişiklik,silme ve ekleme nasıl yaparım?

• Konuyu açan Konuyu açan SalihCNAydin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 144
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

SalihCNAydin

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
Bir hosting firmasından srcsiz files kurulu sunucu aldım kendim düzenleye bildiğim kadar düzenlemeye çalışıyorum.
1-99 hard bir files ama ben lv görevleri (köpek-kurt kes vs) ve npc görevleri babamı bul onu bul vs görevlerini kaldırmak istiyorum
/usr/game/share/locale/turkey/quest dizininden questlere ulaştım ama direk oradan silince kalkar mı veya eklentili bağlantılı olduğu bir yer var mı ? şimdi onca ayar yaptım bozulsun istemiyorum yedek aldım ama sorun çıkmasını istemediğim için sorup öğrenip öyle yapmak istiyorum.
bu konu dışında bp ekleye bilir miyim acaba?
Not: Yazım yanlışı veya üslupta bir sorun varsa şimdiden özür dilerim saatlerdir uğraştığım için beynim sulandı biraz. :(

O questleri bana paslayabilrsin ve soruna gelecek olursak evet bahsettiğin görevleri ordanda sil, questlisttende sil make.sh her kullandığında tekrar komut girmesin boşuna sonra questlerin olmadığı bir make.sh at reload q at gm karakter ile test et silinirler dikkat et ama hangisi hangi quest.

Pencereli vs diyorsan BP içinde src siz ekleyemezsin

O questleri bana paslayabilrsin ve soruna gelecek olursak evet bahsettiğin görevleri ordanda sil, questlisttende sil make.sh her kullandığında tekrar komut girmesin boşuna sonra questlerin olmadığı bir make.sh at reload q at gm karakter ile test et silinirler dikkat et ama hangisi hangi quest.

Pencereli vs diyorsan BP içinde src siz ekleyemezsin
make.sh12.webp

quest list yok make.sh den baktım başka isim ile mi diye oda maxmi_list diyor oda yok quest dosyasında. files anladığım kadarıyla maxmini 2014 filesi 1-99 diye almıştık geliştirmişler biraz ama quest list olmadan nasıl questleri çekiyor bu ? anlamadım yardımcı olur musunuz?

maxmi_list'e ekleyeceksiniz. Kullandığınız fileste o şekilde ayarlanmış.

Bir tane dosya oluşturun sırayla quest isimlerini yazın. Örnek;
maxmi_list:
Genişlet Daralt Kopyala
arena_manager.quest
assassin_shop_box.quest
blacksmith.quest
change_empire.quest
change_guild_master.quest
charge_cash_by_voucher.quest
check_collect_reward.quest
check_trans_ticket.lua

Tekil olarak silmek isterseniz şu rehberi takip edin.

maxmi_list'e ekleyeceksiniz. Kullandığınız fileste o şekilde ayarlanmış.

Bir tane dosya oluşturun sırayla quest isimlerini yazın. Örnek;
maxmi_list:
Genişlet Daralt Kopyala
arena_manager.quest
assassin_shop_box.quest
blacksmith.quest
change_empire.quest
change_guild_master.quest
charge_cash_by_voucher.quest
check_collect_reward.quest
check_trans_ticket.lua

Tekil olarak silmek isterseniz şu rehberi takip edin.

Şuan files kurulu ve questdeki görevler çalışıyor maxmi_list olmadığı halde o nasıl oluyor onu çözemedim list olmadan questler çalışır mı?

Şuan files kurulu ve questdeki görevler çalışıyor maxmi_list olmadığı halde o nasıl oluyor onu çözemedim list olmadan questler çalışır mı?
sh make.sh komutunu girdiğinde o dosyaya eklediğin questleri tek tek qc yapıyor. Questlerin çalışma mantığı zaten quest içerisindeki derlenmeye hazır dosyalar değil. quest/object içerisindekiler çalışır.

Geri