SonGokuMMO dolandırıcısı

• Konuyu açan Konuyu açan tmihiw
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 441
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

tmihiw

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
#Victoryas

TR55 0009 9033 9173 8500 1000 01 Enes Kerem Tambaş isimli şahıs yani x forumdaki bir diğer adı ZoldyckWork diğer adı SonGokuMMO Olan şahıs
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
kurmayı bile bilmiyordu kendini bana acındırarak internetini ödeyecem şeklinde elektirik faturam geldi şeklinde yazıp filesi kurmam için yaklaşık 2 ay çaba gösterdi bizde yoklukdan geldik halinden anlarım diyip filesi buna kurdum oyuna soktum

oyuna soktuktan sonra adam arkamdan tekrar filesi satmaya çalışıyor o kadar emek yapılan dosyaları 20k gibi komik bir rakama satıyor sourceli

MaviRuh bana yönlendirdiği bu arkadaşa eğitim için 4.000TL martsama için 8.000TL ödeme yaptım. Dc den engelledi.
1736702621632.webp

Selamun aleyküm (سلام عليكم)

7K9c3kH.png

@ZoldyckWork açıklama yapmak için 24 saatin var.

@tmihiw özel mesajdan dekont mesajlar ve anlaşmaları gönderir misin?

Mesajımdan sonra yazan olursa kısa süreli ban işlemi uygulanacaktır. Söz hakkı verdiğim arkadaşlar hariç kimse konuya müdahil olmasın lütfen.

@tmihiw ne anlaşması yaptığınız, ne kadar ödeme yaptınız kısa ve öz açıklamanızı yapınız.
@ZoldyckWork öncelikle şikayet konusu açılmış ve sizden açıklama yapılması istenilmiş onun yerine alakasız cevap vermişsiniz. Şikayetçi üyenin şikayetine istinaden açıklamanızı yapınız.

Son düzenleme:
Mesajımdan sonra yazan olursa kısa süreli ban işlemi uygulanacaktır. Söz hakkı verdiğim arkadaşlar hariç kimse konuya müdahil olmasın lütfen.

@tmihiw ne anlaşması yaptığınız, ne kadar ödeme yaptınız kısa ve öz açıklamanızı yapınız.
@ZoldyckWork öncelikle şikayet konusu açılmış ve sizden açıklama yapılması istenilmiş onun yerine alakasız cevap vermişsiniz. Şikayetçi üyenin şikayetine istinaden açıklamanızı yapınız.
Ortada dolandırıcılık gibi bir konu yok. Arkadaş bana dm atmadan engellediğim kanısına varmış, ben de engellemediğime dair bir ss ilettim.

@tmihiw ne anlaşması yaptığınız ve ne kadar ödeme yaptınız kısa ve öz açıklamanızı yapınız.
ne anlaşması yaptığınız ve ne kadar ödeme yaptınız kısa ve öz açıklamanızı yapınız.->

ilk mesajda yazıyor açıklama bende arkadaş listesi ve ortak sunucular gitmişti, sonradan hastanedeyim dedi mesaj attı geri yanlışlıklık oldu galiba

1736799197704.webp

Selamun aleyküm (سلام عليكم)

7K9c3kH.png

Sonuç olarak herhangi bir dolandırılma konusu yok doğru mu anladım ? @tmihiw

@tmihiw

Gelecek işlemlerinizde, ticaret veya alışveriş gerçekleştirdiğiniz kişilere doğrudan ulaşmayı deneyiniz. Ulaşılamayan durumlarda, ilgili konuyu burada veya uygun platformlar üzerinden açabilirsiniz.

Belirtmek isteriz ki, Madde 9, Madde 18 ve yönetim ekibimizin gereksiz yere meşgul edilmesi nedeniyle hesabınız 1 hafta süreyle askıya alınmıştır.
@ZoldyckWork konu 24 saat sonra silinecektir.

Konu da adı geçen @Mavi Ruh adlı üye konuyla ilgili açıklama yapmak istediğini bizlere bildirmesi sonucu konu kısa süreli aktif edilmiştir.

Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Konuda adım geçtiği için bir açıklama yapmak için ricada bulundum ve açıklamamı yapayım.

Şöyleki konuyu görünce büyük bir şaşkınlıkla konuyu okumaya başladım ve hiç tanımadığım bir insanın beni hedef göstererek adımı kirletmesi açıkçası moralimi bozmadı değil. Çünkü ben kendimi biliyorum. Şu vakte kadar kim olursa olsun kimseye files önerisi bile yapmaya çekinen bir insanım ben. Kimsenin boşa zaman harcamasını ve kimsenin canının yanmasını istemem. Lakin ortada bir yanlış anlaşılma var. Taraflardan birisini tanıyorum ve kendisiyle son 3-4 ayda herhangi bir konuşmamız olmadı. Diğer taraf yani mağdur olan tarafı zaten tanımıyorum bile.
Mağdur olan üye ile konuşmalarım
ew5s3tr.webp
h5u9hf3.webp
kj7eng5.webp
ofoaese.webp
pcvbhnq.webp
sl7ycf7.webp

Anladığım kadarıyla kendisi Türk değil ve dilimizi anlamıyor. Anlaşamıyoruz bir türlü sanki sorularıma yanıt vermekten çok dini yönde cezalandırılacaksın gibisinden mesajlar yazıyor. Altını çiziyorum kendisini tanımıyorum. Benim tahminlerime göre discord üzerinden ortak arkadaş olarak beni görmüş ve youtube kanalımdan görüp discord sunucuma gelmiş bir üye olduğunu tahmin ediyorum. Kendisini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum.

Enes'e yazdım ve açıklama yapmasını istedim ve kendisinin yaptığı açıklama
7yd6cp8.webp

Durum bundan ibaret. Okuduğunuz için teşekkürler.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Açıklamanız için teşekkür ederiz. Konuda adınız geçtiği için yönetim olarak cevabınızı almamız gerekiyordu. Şikayet konusu içerisinde yer alan görsel farklı bir siteden olduğu için bahsedilen MaviRuh bizim sitemizde kayıtlı olan @Mavi Ruh mu olup olmadığından emin olmak istedik. Sağ olsun @Mavi Ruh sorularımıza yanıt verdi.

Konuyu hızlıca çözüme kavuşturan @Aksu 'ya teşekkür ederim.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri