- Ticaret Puanı
- 6
İsrail ve Filistinin yıllardır süregelen savaşını bilirsiniz. Son yaşanan olaylar ışığında size sormak isterim. Sizce kim haklı ne düşünüyorsunuz?
yüzüklerin efendisi miBaya uzun konu buraya yazmakla bitmez bize kadar dayanıyor olaylar isralin istediği dünyaya hükmetmektir hatay gaziantep maraş süriyeyi almak mescidi aksanın altını kazma nedeni de Hz Davudun yüzğünü bulup cinlere hükmetip istediğini yaptırmak istiyor ama bulamıyor. kısacası yüzük ler efendisni izleyen daha iyi anlar bu olayları
Yüzüklerin efendisi göz ve yüzük dünyaya bi cevaptır subliminal mesajlardır dünyayı ele almak için yapılan oyunlardır israilin ayağına bağ olacak ülkeler iç savaşla güçünü kaybettiler mısır libya ırak süriye sırada iran türkiye varhayırlısı
yüzüklerin efendisi mi
bilmiyorum fazla bilimkurgu geldi. tabi ki tüm ülkelerin hayali vardır tıpkı bizimde eski osmanlı sınırlarına ulaşmak gibi bir hayalimiz olduğu gibi. israilde büyük israili kurmak isteyebilir. fakat bugün yapılan terör saldırısı haklı gösterilemez. israil filistini işgal etse hakkıdırYüzüklerin efendisi göz ve yüzük dünyaya bi cevaptır subliminal mesajlardır dünyayı ele almak için yapılan oyunlardır israilin ayağına bağ olacak ülkeler iç savaşla güçünü kaybettiler mısır libya ırak süriye sırada iran türkiye var
Onca teknolojik ve biyolojik silah varken kimsenin bir yüzük peşinde koşacağını zannetmiyorum.Baya uzun konu buraya yazmakla bitmez bize kadar dayanıyor olaylar isralin istediği dünyaya hükmetmektir hatay gaziantep maraş süriyeyi almak mescidi aksanın altını kazma nedeni de Hz Davudun yüzğünü bulup cinlere hükmetip istediğini yaptırmak istiyor ama bulamıyor. kısacası yüzük ler efendisni izleyen daha iyi anlar bu olayları
mesele çok başka en derininden araştırmanı öneririmFilistene bildiğim kadarıyla zulüm ediyordu israil.Müslüman oldukları için hem kudüsü ele aldılar hemde müslümanlara uzun süredir eziyet veriyor dinini yaşayan varsa bu sözü bilir Peygamber efendimiz (S.A.V) Kudüsün anahtarı kimdesye dünya yönetimi onun elindedir. Ve israil afedersiniz götümüz kadar yer kaplıyor ve dünyaya meydan okuma tavırları var. Bu durumda filistin her zaman haklı yıllarca zulüm gördüler şimdi sıra onlarda kudüsü müslümanlar almak istiyor olması gerekende bu.
sizde çok iyi biliyorsunuz söyledikleri ile savaştıkları pozisyonlar bir değil araştırmaya değil de gördüklerimize inanalımmesele çok başka en derininden araştırmanı öneririm
Araştırmanı öneririm bu olayını derin olaylar var yazmakla bitmezOnca teknolojik ve biyolojik silah varken kimsenin bir yüzük peşinde koşacağını zannetmiyorum.
tahminen yaşına 30 diyorum. forumdaki konuşma tarzı, yazılan konu başlıkları vs. bu yüzden yaşın israil ile filistinin arasındaki meseleleri görmeye yetmiyor. ozaman iki ihtimal var ya çevrenin sana anlattıklarından yola çıkıyorsun ya da bir yerden araştırıp öğrendin. araştırmak gibi bir şeyide boşverdiğine göre duyduğun şeylere inanıyorsun ki saçmalık. gazzelilerin yaptığı saldırıları hedef aldıkları rehin aldıkları sivilleri görüp hala onları savunmak rezilliktir. kesin suriyeliler ve afganlarada din kardeşimiz diyorsundur. üzücü...sizde çok iyi biliyorsunuz söyledikleri ile savaştıkları pozisyonlar bir değil araştırmaya değil de gördüklerimize inanalım
Filistin rehin aldı ama öldürmedi videoları izlemeni tavsiye ederim beni israil onca çoluk çoçuğu katletti görmezden gelemezsintahminen yaşına 30 diyorum. forumdaki konuşma tarzı, yazılan konu başlıkları vs. bu yüzden yaşın israil ile filistinin arasındaki meseleleri görmeye yetmiyor. ozaman iki ihtimal var ya çevrenin sana anlattıklarından yola çıkıyorsun ya da bir yerden araştırıp öğrendin. araştırmak gibi bir şeyide boşverdiğine göre duyduğun şeylere inanıyorsun ki saçmalık. gazzelilerin yaptığı saldırıları hedef aldıkları rehin aldıkları sivilleri görüp hala onları savunmak rezilliktir. kesin suriyeliler ve afganlarada din kardeşimiz diyorsundur. üzücü...
Onca teknolojik ve biyolojik silah varken kimsenin bir yüzük peşinde koşacağını zannetmiyorum.
Değişmeyen gelişmeyen herkez tarihin tozlu sayfalarına gömülmeye mahkumdur. Diğer insanlar gelişirken sen 100 lerce yıllık doğruluğu kesin olmayan birşey peşinde koşarsan gün gelip kafana atom bombasını attıklarında hayatın gözünün önünden geçerken o yüzüğü anca görürsün.Araştırmanı öneririm bu olayını derin olaylar var yazmakla bitmez
dostum videoları izlemeyen sensin heralde...Filistin rehin aldı ama öldürmedi videoları izlemeni tavsiye ederim beni israil onca çoluk çoçuğu katletti görmezden gelemezsin