S spidermanberat Üye Üye Mesaj 21 Beğeni 6 Puan 40 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2025 #1 Merhaba iyi forumlar, var olan bir sistem olan battlepass sistemini tuşa atamak istiyorum fakat yapamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Merhaba iyi forumlar, var olan bir sistem olan battlepass sistemini tuşa atamak istiyorum fakat yapamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim
S spidermanberat Üye Üye Mesaj 21 Beğeni 6 Puan 40 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2025 #21 CuRSED demiş ki: sen battlepasi daha yenimi ekledin Hepsini görmek için tıklayın... hocam battlepass fileste zaten var ben sadece tuşa atamak istiyorum Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: sen battlepasi daha yenimi ekledin Hepsini görmek için tıklayın... hocam battlepass fileste zaten var ben sadece tuşa atamak istiyorum
enes turan Yardımsever Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 911 Çözümler 65 Beğeni 846 Puan 919 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2025 #22 interfacemodule.py konuya dahil edermisin Upvote 0 Downvote
S spidermanberat Üye Üye Mesaj 21 Beğeni 6 Puan 40 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2025 #23 enes turan demiş ki: interfacemodule.py konuya dahil edermisin Hepsini görmek için tıklayın... hoşgeldin reis, buyur eagleonlines demiş ki: sen sistemi test ettin mi hocam çalışıyor mu şuan tuş'a atama yapmadan önce battlepass item'ine tıkladığında battle pass penceresinin bir yerde açılıyor olması lazım . Önce çalıştığından emin olmalısın ki tuşa atama yapabilesin Hepsini görmek için tıklayın... Hocam tabii ki test ettim oyun içi yan menüde battle pass var oradan tıklayınca açılıyor bir sıkıntısı yok sadece tuşa atayamadım Dosya Eklentileri interfaceemodul.rar interfaceemodul.rar 12,3 KB · Gösterim: 3 En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 26 Şubat 2025 Upvote 0 Downvote
enes turan demiş ki: interfacemodule.py konuya dahil edermisin Hepsini görmek için tıklayın... hoşgeldin reis, buyur eagleonlines demiş ki: sen sistemi test ettin mi hocam çalışıyor mu şuan tuş'a atama yapmadan önce battlepass item'ine tıkladığında battle pass penceresinin bir yerde açılıyor olması lazım . Önce çalıştığından emin olmalısın ki tuşa atama yapabilesin Hepsini görmek için tıklayın... Hocam tabii ki test ettim oyun içi yan menüde battle pass var oradan tıklayınca açılıyor bir sıkıntısı yok sadece tuşa atayamadım
enes turan Yardımsever Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 911 Çözümler 65 Beğeni 846 Puan 919 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2025 #24 f5 ile dene bakalım Dosya Eklentileri game.rar game.rar 19,8 KB · Gösterim: 6 Upvote 0 Downvote
S spidermanberat Üye Üye Mesaj 21 Beğeni 6 Puan 40 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2025 #25 enes turan demiş ki: f5 ile dene bakalım Hepsini görmek için tıklayın... maalesef olmadı reis Upvote 0 Downvote
layers make metin2 great again MT Üye Mesaj 162 Çözümler 6 Beğeni 135 Puan 389 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2025 #26 anydesk ile bağlanıp sorun çözülmüştür Upvote 0 Downvote
zibaoyunpvp Metin2 Files Hizmetleri Premium Üye MT Üye Mesaj 213 Çözümler 4 Beğeni 81 Puan 504 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2025 #27 layers demiş ki: anydesk ile bağlanıp sorun çözülmüştür Hepsini görmek için tıklayın... sorunun ne olduğunu da yazar mısınız mera kettim açıkcası. Elinize sağlık bu arada Upvote 0 Downvote
layers demiş ki: anydesk ile bağlanıp sorun çözülmüştür Hepsini görmek için tıklayın... sorunun ne olduğunu da yazar mısınız mera kettim açıkcası. Elinize sağlık bu arada
S spidermanberat Üye Üye Mesaj 21 Beğeni 6 Puan 40 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2025 #28 Herkese teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, sorunu @layers çözdü kendisine de ayrıyetten teşekkürler Upvote 0 Downvote
Herkese teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, sorunu @layers çözdü kendisine de ayrıyetten teşekkürler
layers make metin2 great again MT Üye Mesaj 162 Çözümler 6 Beğeni 135 Puan 389 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2025 #29 eagleonlines demiş ki: sorunun ne olduğunu da yazar mısınız mera kettim açıkcası. Elinize sağlık bu arada Hepsini görmek için tıklayın... Aslında sorun değil istek diyelim interfaceden gerekli blok ismini öğrenip battlepass ve hızlı sil/sat sistemini tuşa atadık Upvote 0 Downvote
eagleonlines demiş ki: sorunun ne olduğunu da yazar mısınız mera kettim açıkcası. Elinize sağlık bu arada Hepsini görmek için tıklayın... Aslında sorun değil istek diyelim interfaceden gerekli blok ismini öğrenip battlepass ve hızlı sil/sat sistemini tuşa atadık