Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Bir sistemi o map harici başka bir mapta kullanıma nasıl kapatabilirim? yani python taraflıda olsa bir engelleme nasıl getirebilirim?
Örneğin o sistem mavi bayrak 1.köy haricinde açılmasın.
Şimdi fark ettim GetMapIndex bir sisteme ait biraz geniş kapsamlı bir kodmuş, dikkat etmemişim kusura bakma.
Varsayılan olarak şu şekilde yapabilirsin:
Python:
import background
...
if background.GetCurrentMapName() != "metin2_map_c1": # mavi bayrak 1.köy / haritanın pack/klasör ismi
return
Bir sistemi o map harici başka bir mapta kullanıma nasıl kapatabilirim? yani python taraflıda olsa bir engelleme nasıl getirebilirim?
Örneğin o sistem mavi bayrak 1.köy haricinde açılmasın.
Şimdi fark ettim GetMapIndex bir sisteme ait biraz geniş kapsamlı bir kodmuş, dikkat etmemişim kusura bakma.
Python:
import background
...
if background.GetCurrentMapName() != "metin2_map_c1": # mavi bayrak 1.köy / haritanın pack/klasör ismi
return
Python:
import background
...
return