- Ticaret Puanı
- 0
Bu sistem elinde olan varmı
Drop gozuken zindan takip varmi pekiPaylaşılan metin2bayi filesinde mevcut BOSS_ARENA olması lazım definesi rahatlıkla sökülebilir
Herkese iyi forumlar sözde bu arkadaşlar benim sattıgım filesi başkalarına satıyorlarmış bugün 3 tane files paylaşıcam ufak tefek hataları mevcut olabilir sorunlarını çözüp kullanabilirsiniz, Paylaştıgım metin2bayinin sattıgı filestir, Sayın mmo yetkilileri üzerine sistem eklenilmiştir, Karşılaştırılabilir kendi kullanıcagım sistemleri söküp altyapıma ekledim sizede tavsiye ederim.
FREEBSD 13 5.6 MYSQL ŞİFRESİNİ SIFIRLARSINIZ KULLANMANIZI TAVSİYE ETMEM SİSTEM SÖKMELİK
FİLESTEN GÖRÜNTÜ
OYUNDA GAME ŞİŞMESİ VARDIR ONUNDA GÖRÜNTÜSÜNÜ BIRAKIYORUM DEDİĞİM GİBİ SADECE SİSTEM SÖKMELİKTİR YENİ...
- Victoryas
- Yanıt: 49
- Forum: Dosya Paylaşım - (Files, Panel, Model, Grafik)
Örnek görsel atarsan daha iyi yanıtlayabilirimDrop gozuken zindan takip varmi peki
Burda drop icerigi gozukuyo mesela. Bu arena ama ben zindan takp istiyomBu sistem elinde olan varmı
21583 eklentisini görüntüle
Mantık olarak aynı aslında çağır yerine npc önüne ışınlama yaparsın diğer butonları kaldırırsın sanırım tam olarak istediğin owsap zindan takip sistemi tarzında zindan takip sistemlerine bakabilirsin x forumda var fakat burada görürsem atarım özeldenBurda drop icerigi gozukuyo mesela. Bu arena ama ben zindan takp istiyom
sqldenmı cekıyor burda bosslarıPaylaşılan metin2bayi filesinde mevcut BOSS_ARENA olması lazım definesi rahatlıkla sökülebilir
Herkese iyi forumlar sözde bu arkadaşlar benim sattıgım filesi başkalarına satıyorlarmış bugün 3 tane files paylaşıcam ufak tefek hataları mevcut olabilir sorunlarını çözüp kullanabilirsiniz, Paylaştıgım metin2bayinin sattıgı filestir, Sayın mmo yetkilileri üzerine sistem eklenilmiştir, Karşılaştırılabilir kendi kullanıcagım sistemleri söküp altyapıma ekledim sizede tavsiye ederim.
FREEBSD 13 5.6 MYSQL ŞİFRESİNİ SIFIRLARSINIZ KULLANMANIZI TAVSİYE ETMEM SİSTEM SÖKMELİK
FİLESTEN GÖRÜNTÜ
OYUNDA GAME ŞİŞMESİ VARDIR ONUNDA GÖRÜNTÜSÜNÜ BIRAKIYORUM DEDİĞİM GİBİ SADECE SİSTEM SÖKMELİKTİR YENİ...
- Victoryas
- Yanıt: 49
- Forum: Dosya Paylaşım - (Files, Panel, Model, Grafik)
Yanlış hatırlamıyorsam evet sql üzerinden çekiyordusqldenmı cekıyor burda bossları
boss_arena.sqlsqldenmı cekıyor burda bossları