Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Merhabalar. Bir NPC'ye eşyalar eklediğimde, dizilim eşya koduna göre değil de alfabetik sıralamaya göre gidiyor. Birazcık uğraşıp inceledim, karşılaştırdım fakat çözemedim. Sizde de böyle bir problem var mı? Çözüm önerisi olan var mıdır?
Konu hakkında bir fikrim yok ancak bir şey sormak istiyorum, bende bu sistemde nedense satın alma sorunu yaşadım. "Bu eşya burada kullanılamaz" uyarısı veriyordu. Sende de oldu mu aynısı ?
Konu hakkında bir fikrim yok ancak bir şey sormak istiyorum, bende bu sistemde nedense satın alma sorunu yaşadım. "Bu eşya burada kullanılamaz" uyarısı veriyordu. Sende de oldu mu aynısı ?
Ben de olmadı. Owsap filesinden söküp deneyebilirsin istersen. Hala çözemediysen ben de bir araştırıp yardımcı olmaya çalışayım, çoğu konuma destek oluyorsun belki bir faydam dokunur.
Üstte gösterdiğim gibi sort kısmı sıralama yöntemini belirtir.
Sort (Sıralama) Seçenekleri:
Vnum -> İtem Koduna Göre
Level -> Seviyeye Göre
Price -> İtem Ücretine Göre
LevelAndType ->Seviye ve İtem tipine göre.(Misal,aksesuar sıralarken kolyeler ve bilezikleri birbirinden ayırıp ayrı ayrı seviyesine göre sıralar.)
Üstte gösterdiğim gibi sort kısmı sıralama yöntemini belirtir.
Sort (Sıralama) Seçenekleri:
Vnum -> İtem Koduna Göre
Level -> Seviyeye Göre
Price -> İtem Ücretine Göre
LevelAndType ->Seviye ve İtem tipine göre.(Misal,aksesuar sıralarken kolyeler ve bilezikleri birbirinden ayırıp ayrı ayrı seviyesine göre sıralar.)