Yardım Shining sistemi ekli olan varmı

• Konuyu açan Konuyu açan CuRSED
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 169
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

CuRSED

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
acce uyarlı ekli olan varmı veya files bilen?

bendeki acce sistem kodları farklı 5.8 marty uyduramadım bi

Files bilgim yok fakat aldığın hataları konu altından iletirsen yardımcı olabilirim.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

anlatım ve benim dosyalarım var

temizini attım.

benim acce kuşak definemin ismi ENABLE_ACCE_COSTUME_SYSTEM böyle değişmesi lzm. o kadar

uyarlaması skntı yapamadm

reis instancebase cpp de hata alıyorm bendeki 5.8 marty acce yerleri çok farklı sendekini atarsan bakaym sonra ben ataym olmadı
eğer hala çözemediysen ben 5.8 e çoğu eklentiyi yapıp sildim sonrasında mainlineye geçtim ama istersen atabilirim shining uyarlı bir sorunu yok test ettim çalışıyordu da

eğer hala çözemediysen ben 5.8 e çoğu eklentiyi yapıp sildim sonrasında mainlineye geçtim ama istersen atabilirim shining uyarlı bir sorunu yok test ettim çalışıyordu da
atarsan iyi olur hocam en son çözdüm silah zırh gözüküyorda acce de uyarlama sorunu var sanırm acce efekt çalışmıyordu

@MCB instance bu kanka. acce uyarlaması skntı bi. diğerleri çalışıyor

Dosya Eklentileri

atarsan iyi olur hocam en son çözdüm silah zırh gözüküyorda acce de uyarlama sorunu var sanırm acce efekt çalışmıyordu
martyde 5.8 çoğu fonksiyon değişmiş(yenilenmiş bazıları yenilenmeye çalışılmış) K envanter bile ekleyemeyen çok kişi var özelden atayım

Geri