acce uyarlı ekli olan varmı veya files bilen?
bendeki acce sistem kodları farklı 5.8 marty uyduramadım bi
Files bilgim yok fakat aldığın hataları konu altından iletirsen yardımcı olabilirim.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
anlatım ve benim dosyalarım var
temizini attım.
benim acce kuşak definemin ismi ENABLE_ACCE_COSTUME_SYSTEM böyle değişmesi lzm. o kadar
uyarlaması skntı yapamadm
bende ekli takıldığın farklı olan yeri söyle yardımcı olayım hata yok kodlarda sadece diğer fileslere göre biraz daha farklıacce uyarlı ekli olan varmı veya files bilen?
bendeki acce sistem kodları farklı 5.8 marty uyduramadım bi
reis instancebase cpp de hata alıyorm bendeki 5.8 marty acce yerleri çok farklı sendekini atarsan bakaym sonra ben ataym olmadıbende ekli takıldığın farklı olan yeri söyle yardımcı olayım
bana instancebase.cpp iletir misinreis instancebase cpp de hata alıyorm bendeki 5.8 marty acce yerleri çok farklı sendekini atarsan bakaym sonra ben ataym olmadı
eğer hala çözemediysen ben 5.8 e çoğu eklentiyi yapıp sildim sonrasında mainlineye geçtim ama istersen atabilirim shining uyarlı bir sorunu yok test ettim çalışıyordu dareis instancebase cpp de hata alıyorm bendeki 5.8 marty acce yerleri çok farklı sendekini atarsan bakaym sonra ben ataym olmadı
atarsan iyi olur hocam en son çözdüm silah zırh gözüküyorda acce de uyarlama sorunu var sanırm acce efekt çalışmıyordueğer hala çözemediysen ben 5.8 e çoğu eklentiyi yapıp sildim sonrasında mainlineye geçtim ama istersen atabilirim shining uyarlı bir sorunu yok test ettim çalışıyordu da
martyde 5.8 çoğu fonksiyon değişmiş(yenilenmiş bazıları yenilenmeye çalışılmış) K envanter bile ekleyemeyen çok kişi var özelden atayımatarsan iyi olur hocam en son çözdüm silah zırh gözüküyorda acce de uyarlama sorunu var sanırm acce efekt çalışmıyordu
evet kodlar çok farklı çünkümartyde çoğu fonksiyon değişmiş K envanter bile ekleyemeyen çok kişi var özelden atayım