Yardım Server files düzenleme egitimi

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

xmustafakurt

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar

Metin2 files geliştirmek düzenlemek kurulum gibi egitim almak istiyorum buna benzer önerebileceginiz udmy kursu veya yardımcı olacak arkadaslar varmıdır

cok acıklayıcı oldu teşekkür ederim :)
Evden calısıyorum ve bişeyler üzerinde kendimi geliştirmek istiyorum ve bunu sevdigim oyunu kendi tarzımda yaratarak yapamak istiyorum
Bilgisayarın işlemci ve rami yüksek ise Unity veya Unreal Engine kullanarak kendini geliştirmen oyun gelişim sektöründe daha ileriye taşır seni metin2 den fayda göremessin

cok acıklayıcı oldu teşekkür ederim :)
Evden calısıyorum ve bişeyler üzerinde kendimi geliştirmek istiyorum ve bunu sevdigim oyunu kendi tarzımda yaratarak yapamak istiyorum
unity basit ve kullanışlı ama genel olarak C# dilini bilmen gerekiyor Unreal ise görsel kodlama ve c++ kullanıyor hangisi hoşuna gider ise araştırıp kullanabilirsin

Merhabalar ulaşabilirsiniz temel ve orta düzey konularda sizlere yardımcı olabilirim. Discord : zibaoyunpvp

Metin2 files geliştirmek düzenlemek kurulum gibi egitim almak istiyorum buna benzer önerebileceginiz udmy kursu veya yardımcı olacak arkadaslar varmıdır
Udmy denilen yere boşu boşuna para harcama bence aç YouTubeyi seri videolar var c++ Python ruby ak git akik gittttt

Ayrıca illa files geliştirmek için eklenti vs.
Kodlama dili bilmene gerek yok mantığı anla yeterli her yaz diyene de yazma bence üç kağıtçı çok piyasada aman diyim.

Teşekkür ederim bahsettigin konu ile ilgili önerebilecegin bir kurs varmıdır
ÖNce temel için kimseden kurs almana filan gerek yok, youtube da paylaşılan server açma videoları , mmotutkunlarında paylaşılan dökümanlarlarla başlangıçta bir files indirip kurabilmeyi öğrenirsin sonrası senin çqbana ve öğrenme isteğine kalmış. Devamında yine eğitim almadan öğrenirsin uzun sürer , soru sorqcqğın çok nokta olur, cevabını bulamayacağın şeyleri ararken çıldırabilirsin :) yok kafaya takmam delirmem diyorsan devam eder biraz daha öğrenirsin. Her yaz diyene yazma da her yazılanlarada inanma kişiler kendinden bilir işi gözünde büyütme akıllı insan dolandırılmaz da , aldatılmaz da . Umarım istediğin hedefe ulaşırsın.

kardeşim tek eğitim ctrl c ve ctrl v kombinasyonunu öğrenmek nerden kopyalayıp nereye yapıştıracağını öğrendiğin gün her şeyi yapabilirsin
Kesinlikle haklısınız sunucuyu çökertecek sorunlarıda artık birisinin foruma atmasını bekler kopyala yapıştır yaparak medet umar hale gelir :)

Geri