Bunları kaldırmak için source dosyalarınızın olması gerekiyor. Dosyalar elinizde mi?
Tek Tek Uraşmanız Lazım Server İçi Düzenleme Biraz Vakit Alıyor bide /reload sistemi çalışmıyorsa habire reboot atarsınız serveri yoruyor habire reboot atmak diye bilgim var ben atıyorum ama hiç bişey olmadı neyse işiniz çok kolay gelsin sizeMaalesef değil. Görevleri NPC'den itemleri silsem olur mu ?
Source olsa bile kaldırması uzun sürerTek Tek Uraşmanız Lazım Server İçi Düzenleme Biraz Vakit Alıyor bide /reload sistemi çalışmıyorsa habire reboot atarsınız serveri yoruyor habire reboot atmak diye bilgim var ben atıyorum ama hiç bişey olmadı neyse işiniz çok kolay gelsin size![]()
Ben bile bazen sıkılıyorum server içini düzenlerken bi zaman sonra bıkkınlık veriyor.Source olsa bile kaldırması uzun sürer
Sıfır'dan files kurduğumuz için tüm zorlukları falan biliyorum. Şuan site'de takıntı yaptım rehber ekledim ama arka planı yansıtamıyorum nerde yanlış yapıyorsam cözemedim.Birde Files yapımcılarını düşün bir işi yapması kaç günler sürüyor sence onlar basit iş keşke sadece o oyun içi düzenlemeler kalsa sistem ekle sistemin sorunlarını tespit et sorunlarını yap sonra dene bir daha dene böyle geçiyor zamanım bir an önce bitse diyorum.
Casro2 serverinin sadece quest kısımlarını adam edebilmek için 8 aya yakın zamanım gitmişti.Ben bile bazen sıkılıyorum server içini düzenlerken bi zaman sonra bıkkınlık veriyor.
Bende 93 tane quest var şuan'da ama onu 100 yapıcam bakalım şimdi şu site rehberini bi yapayım'daCasro2 serverinin sadece quest kısımlarını adam edebilmek için 8 aya yakın zamanım gitmişti.![]()
Katılıyorum cidden tek kişi uraşmaya baksan bi kaç seneni yersin bu işle hele bide sıfır'dan yapmaya çalışıyorsan kaç sene olucağını sayamam.Birde şunu göz önünde bulundurmak lazım. Bu tarz oyunlar ekip çalışması ile yapılıyor ve güncelleme desteği getiriliyor. Tek bir kişinin yapabileceği iş çok uzun zamanlar alabiliyor.