Model anlaminda soruyorsan ornek elf karakteri icin bi guncelleme veremez diger seyler icin bakmak lazim salti ilgilenenlerin isine yararSalti hala guncelleme veriyor mu oyuna 1 sene önceki unpackle vs ne fark var arasında
eyvallah sendeAdamsın kanka![]()
Kim290 Euro istiyor .py uzantılı dosyalarin şifresine![]()
Fyremage
Saltanatin py lerini acmayamiFyremage
inşallah hocam o yüzden forumu aktif kullanmaya devam edinelbet birgün bizimde mt üyeliğimiz olacak![]()
290 Euro istiyor .py uzantılı dosyalarin şifresine![]()
eyvallah kardeşimmm sdfsfsdfdsadamsın lanetlenmiş reyis 1 dk boyunca saygı duruşunda durdum warez ve unpack paylaşımlarının devamını bekliyorum oov yeee zxdajsdhasdh
Saltanat piyasası bitmedimi halaŞuan hiçbir türk forumunda yoktur bu olmasıda çok düşük bi ihtimal sadece burada paylaşıyorum.
Sadece MT üye görebilir. forumu aktif kullananlar""Alıntılarda özel içerikler gözükmez.
son kırıntılarSaltanat piyasası bitmedimi hala![]()
O pyleri bi bulam zaten Bayram edeceğimModelerde taskbar Ateşi felan Yoktu önceki unpacklerde Şuankinde Dragon felan hepsi mevcut mapler ve property çalışmıyordu hepsini aktif şekilde unpack yaptı .pylerde sayılı kişilerde var onlarda Altın niyetinde sakladı için zor.
.pylerde pek bişey yok Pet kodları felan bunlar Etc kodları ve skiller felan çok bişey yok aslında Ve eski Kodlama Öyle kötüki Yeni kodlama daha süper dersin model ve bazı görseller yeter o Oyunu toplamaya Pet sistemi şuan sayılı kişilerde var onlarda kralı gelse vermezO pyleri bi bulam zaten Bayram edeceğim![]()
Maalesef öyle pet sistemini muhtemelen sıfırdan yazacağız biz.pylerde pek bişey yok Pet kodları felan bunlar Etc kodları ve skiller felan çok bişey yok aslında Ve eski Kodlama Öyle kötüki Yeni kodlama daha süper dersin model ve bazı görseller yeter o Oyunu toplamaya Pet sistemi şuan sayılı kişilerde var onlarda kralı gelse vermez![]()
Bahsettiğiniz pet sistemi nasıl bir şey video var mı ?Maalesef öyle pet sistemini muhtemelen sıfırdan yazacağız biz