MEKA Discord: mekaprojects Süper Moderatör Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 2.854 Çözümler 299 Beğeni 2.138 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 11 Mart 2022 #21 kado45 demiş ki: hocam paylaşım için teşekkkür ederim, anti exp yüzüğü olarak nasıl yapabiliriz nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Hepsini görmek için tıklayın... Bilgim yok maalesef yardım konusu açarak yardım isteyebilirsiniz.
kado45 demiş ki: hocam paylaşım için teşekkkür ederim, anti exp yüzüğü olarak nasıl yapabiliriz nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Hepsini görmek için tıklayın... Bilgim yok maalesef yardım konusu açarak yardım isteyebilirsiniz.
Aporia MT Üye MT Üye Mesaj 157 Çözümler 3 Beğeni 58 Puan 464 Ticaret Puanı 0 5 Ekim 2023 #22 xml şeklind item proto ve nacivat kısmın beklermisin konu içinde ayrı tşk
MEKA Discord: mekaprojects Süper Moderatör Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 2.854 Çözümler 299 Beğeni 2.138 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 5 Ekim 2023 #23 Aporia demiş ki: xml şeklind item proto ve nacivat kısmın beklermisin konu içinde ayrı tşk Hepsini görmek için tıklayın... O sql örnek olarak ekledim altında değiştirilmesi gereken yeri yazdım bunu kendin yapabilirsin
Aporia demiş ki: xml şeklind item proto ve nacivat kısmın beklermisin konu içinde ayrı tşk Hepsini görmek için tıklayın... O sql örnek olarak ekledim altında değiştirilmesi gereken yeri yazdım bunu kendin yapabilirsin